Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Da nam starija publika odredjuje predstavnike na poslednjem pze-u bi pobedio Filip Žmaher.
Ne bi. Zašto misliš da stariji glasaju samo za pevače poznate iz prošlog veka? Glasaju i za mlade nade, a pošto je taj "ukras" veoma upečatljiv i da je u poslednje vreme prati nešto lošiji glas, taman da na PZE zasija.

Ne bi. Zašto misliš da stariji glasaju samo za pevače poznate iz prošlog veka? Glasaju i za mlade nade, a pošto je taj "ukras" veoma upečatljiv i da je u poslednje vreme prati nešto lošiji glas, taman da na PZE zasija.
A inače Luke Black je totalno omađijao stariju publiku pa je zbog njih pobedio 😂

Uh, iskreno, mene najava njenog učešća uopšte ne radi, slabo je pratim ne pratim je i trenutno mi je sasvim svejedno. Sećam se da je bila skroz druga priča kada su prijave najavile Sara i Hurricane.

Ali ok, volim što neko popularan dolazi na festival, a o šansama i svemu drugom dalje ima smisla govoriti kada čujemo i vidimo nastup. Samo neka nabudže spisak aktuelnim imenima.

Jel imamo neke povratnike? Jel najavio Gift svoj povratak u nekom Novosadskom podrumu kao prošle godine?

Koliko vidim ima emociju pogotovo na ovom zadnjem snimku gde peva lepa je ako bude scenski nastup super onda jos bolje ako to upali glas ,emocije,nastup,lepota top 5 sigurno ponovo tamo,a i sama je rekla da ako ode bićemo ponosni

Posle Konstraktinog nastupa svi su cekali Saru, i kad je izasao nastup vecina je bila meh i to je bio gotov posao. Tako ce vrv biti i ovde ako podbaci i bude neka pristojna alternativa.

Last edited:
@Pipi Ma šalim se ja za glasove, ali mislim da bi mnogo lepše izgledala bez tog detalja. Inače, pričamo o srpskoj publici a ne evropskoj.

Pored nje, aktuelne su i sestre Gobović, Zorica Marković je u trendu, mogla bi i Goca Lazarević ponovo da pokuša pa je možda puste na izbor... Bilo bi zanimljivo, još ako bi se stvorila i Viktorija da začini spektakl 😊

Pa šta drugo da kaže? Ako ode da ćemo biti razočarani?
Da ali nije rekla to samo eto da mislimo da će biti loše, juče sam bas slušao kad je rekla da ove godine nije imala vremena da stigne da prijavi pesmu i nije nabrzaka htela nesti bezveze nego nesto sto će stvarno dobro da nas predstavlja i nadam se da je tako

Svaki put kad vidim da Miloš lobira za sestre Gobović:

spongebob squarepants GIF

Ma Breskvica treba da se pokaže i tjt, ako uspe uspe, ako ne biće neko drugi, neko bolji.
Upravo, bitno da dolazi spremna i u svom stilu, nije joj zagarantovana pobjeda ali je od svih do sad spomenutih najpopularnija i ima hitove + najjaču bazu fanova. A da li će pobijediti zavisiće, logično, od svih ostalih učesnika i pjesama. Samo da ne bude isforsiran hajp i glasanje za nju ili bilo koga drugog ako ne budu najbolji.

Što se njenog pjevanja tiče, kapiram da nakon ove godine želimo vokalno fantastičnog izvođača, ali rijetko ko je od ovih koji se spominju besprekoran (jedino Zorja), a poenta je da svi znaju da pjevaju i u te 3 minute će da se saberu valjda i otpjevaju pjesmu odlično. A Anđela baš lijepo pjeva inače.

Status
Not open for further replies.
Back