Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Tako je. Neka pokaže šta zna na PZE, ali sumnjam da će dalje od toga čak i uz apsolutnu podršku televotinga.
Bilo je na Evroviziji koliko hoćeš slabih vokala, ali njima mora pesma da bude tako napravljena da se vokalni nedostaci što manje primete. A pošto Peachka čak nije ni dobar performer, slabe šanse.
Ako je za utehu, bolji je vokal od Luk Bleka... ali to i nije teško.

Lepo je sto ce Breskvica ucestvovati, privucice mladju publiku da prati izbor. To je pozitivno. Negativno je to da je ona jedna prosecna pevacica, nema cak ni neku posebnu energiju na sceni. Videcemo sta je smislila za PZE i da li ce uspeti za zakamuflira sve svoje nedostatke, ali da je neki potencijal za dobar plasman na ESC-u i nije bas.
Buc Kesidi mi je kao neharizmaticna verzija Joker Out-a tako da ni njih ne bih slao, ali ajde cekam pesmu.

Evo malo da odbranim Breskvicu i sve koje dolaze- za mene Emmelie de Forest je jako tanana (ne mogu da kažem nikakva, ali pevački jako slaba) pevačica, ali je za moj ukus sve bilo pod konac od muzike, atmosfere, staljinga i pobeda je bila zaslužena

Tako je. Neka pokaže šta zna na PZE, ali sumnjam da će dalje od toga čak i uz apsolutnu podršku televotinga.
Bilo je na Evroviziji koliko hoćeš slabih vokala, ali njima mora pesma da bude tako napravljena da se vokalni nedostaci što manje primete. A pošto Peachka čak nije ni dobar performer, slabe šanse.
Ako je za utehu, bolji je vokal od Luk Bleka... ali to i nije teško.
Benjamin Ingrosso... Crni Luka je bolji vokal od Benjamina pa dobio silne 12ice... Ja sam Benjamina tad branio jer je bio lepuskast i puberterlija, a sad na sta lici... Ali to je druga prica.

Peachkica mora zaista da da maksimum od sebe, to se slazem.

Ingroso je imao modernu pop pjesmu na koje se vazda žiri loži, ne može da se poredi sa Lukom i njegovim stilom. I pjevao je bolje od Luke iako je i on šaputao pola pjesme, a naravno da je pomoglo i to što je iz Švedske, da se ne lažemo 😄

Što se tiče PzE, bitno je da se #priča već sad

• Like
Reactions: FFM
Evo malo da odbranim Breskvicu i sve koje dolaze- za mene Emmelie de Forest je jako tanana (ne mogu da kažem nikakva, ali pevački jako slaba) pevačica, ali je za moj ukus sve bilo pod konac od muzike, atmosfere, staljinga i pobeda je bila zaslužena
To je tačno, ali i tu sve polazi od pesme i nastupa koji su rađeni tako da izvođač može da se pokaže u najboljem svetlu. Kod nas je generalno problem da slabi vokali nisu svesni svojih (ne)mogućnosti i sebe precenjuju pesmama koje nisu u stanju da izvedu uživo.

Ingrosa ne bih komentarisao. Da nije predstavljao Šv*dsku taj rezultat bi mogao samo da sanja.

Svakako je super što će se Breskvica prijaviti jer će se stvoriti hajp oko PZE - a kao takvog. I 2022. je hajp prvenstveno nastao zbog Sare, Zorje i Angelline, pa je Konstrakta isplivala kao iznenađenje. Možda se isto desi i sada

Emmelie de Forest je imala schlager pesmu sa key change, sa kvazi folk elementima i nekako je ubola momentum tada, determniisanom melodijom, catchy singalong tune, meni se nimalo nije dopala, ali to ne mogu uopšte sa poredim sa ovim što čujem za sada od Breskvice u smislu nekog potencijalnog uspeha..

Ja ne mogu da vjerujem da je Danska uspjela da pobijedi sa frulama i etnom koji smo mi furali godinama, ne skroz u tom fazonu, ali komotno se mogla i srpska pjesma takva napraviti. Srbine najgori si
Meni je to najgori pobednik možda u ovom stoleću, ali nisu tu presudno igrale ulogu "frule" koliko catchy momenat, dopadljiva, jednokratna, melodija i malo filmskog duha onako, kao neki soundtrack za neki jeftini scandi film..

Ingroso je dobro pevao stil koji se na nasim prostorima ne prepoznaje kao dobro pevanje. Taj falset i muske visine je nesto na sta se ovde ljudi krste.

• Like
Reactions: Mrm
Meni je to najgori pobednik možda u ovom stoleću, ali nisu tu presudno igrale ulogu "frule" koliko catchy momenat, dopadljiva, jednokratna, melodija i malo filmskog duha onako, kao neki soundtrack za neki jeftini scandi film..
Pa to, sve su uklopili i bilo je taman. Meni je bila dobra baš i jedan od očiglednijih pobjednika

Ingroso je dobro pevao stil koji se na nasim prostorima ne prepoznaje kao dobro pevanje. Taj falset i muske visine je nesto na sta se ovde ljudi krste.
Znači, želim Miku na ESC!!! 😭😭😭

Ingroso je ipak imao odličan vizuelni nastup
To necu da krijem, dok je trajao njegov nastup skroz sam ugasio svetlo. Kao u bioskopu.

Ali zalim sto nije isao sa njegovim deckom Felixom Sandmanom.

Sve u svemu ajde da mi lepo sacekamo januar i da vidimo sta su ovi iz RTSa pustili.

Status
Not open for further replies.
Back