Misliš da bi se Sandri dopali oni?E sad je pitanje hoće li Goca i Keba upasti na ovaj PzE ako se uklapaju u RTS-ov plan za narednu godinu

Misliš da bi se Sandri dopali oni?E sad je pitanje hoće li Goca i Keba upasti na ovaj PzE ako se uklapaju u RTS-ov plan za narednu godinu
Majsta, uozbilji se!!Što da ne, prošlo izdanje je bilo više za omladinu i imalo je taj moderniji zvuk i pristup, možda će sad htjeti malo da bude i za stariju publiku nešto.
Naježkaže neko nema energije a to sto ima snage da vice ajmoooo da vas vidim
Bravo StoleZauvek najgori argument "navedite mi pesmu izvodjaca koja bi mogla na esc". Nisu pevaci pravili pesme za esc vec su gradili sopstvenu karijeru, na Balkanu. Kao da je Joksimovic imao pesmu koja je u fazonu Lane Moje pre 2004.
Tako su koristili istu recenicu i za MicyP pre Seceru za kojom su mnogi strani fanovi poludeli.
WOW daaa, pokidala je!kaže neko nema energije a to sto ima snage da vice ajmoooo da vas vidim
Nakon te rečenice izazvala zemljotres jačine 10.0 na rihterovoj skali od silne energijekaže neko nema energije a to sto ima snage da vice ajmoooo da vas vidim
Ma dobro bre Poky, možeš koliko hoćeš, ti u biti znaš sve ovo..
Ma dobro bre Poky, možeš koliko hoćeš, ti u biti znaš sve ovo..![]()
To je izvorna muzika, narodna muzika, stvara se u hodu malte ne.. Ne znam što mi i zašto konkretno ovo pokazuješ Pokče!
jel ovo vokal i kompozicija?
Da li ima potencijal? Samo da se skrati sa 32 minuta na 3 minuta.To je izvorna muzika, narodna muzika, stvara se u hodu malte ne.. Ne znam što mi i zašto konkretno ovo pokazuješ Pokče!![]()