Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Što da ne, prošlo izdanje je bilo više za omladinu i imalo je taj moderniji zvuk i pristup, možda će sad htjeti malo da bude i za stariju publiku nešto.

Zauvek najgori argument "navedite mi pesmu izvodjaca koja bi mogla na esc". Nisu pevaci pravili pesme za esc vec su gradili sopstvenu karijeru, na Balkanu. Kao da je Joksimovic imao pesmu koja je u fazonu Lane Moje pre 2004.
Tako su koristili istu recenicu i za MicyP pre Seceru koja je dobar esc potencijal i za kojom su mnogi strani fanovi poludeli.

Što da ne, prošlo izdanje je bilo više za omladinu i imalo je taj moderniji zvuk i pristup, možda će sad htjeti malo da bude i za stariju publiku nešto.
Majsta, uozbilji se!! 😄😘

Zauvek najgori argument "navedite mi pesmu izvodjaca koja bi mogla na esc". Nisu pevaci pravili pesme za esc vec su gradili sopstvenu karijeru, na Balkanu. Kao da je Joksimovic imao pesmu koja je u fazonu Lane Moje pre 2004.
Tako su koristili istu recenicu i za MicyP pre Seceru za kojom su mnogi strani fanovi poludeli.
Bravo Stole 👏

Jedan od razloga zašto ovu temu zaobilazim sve dok ne izađu pesme su ove besmislene diskusije ŠBBKBB na slepo i to ubeđivanje nekog u nešto tipa da je baš taj izvođač sjajan izbor za ESC, a još nismo ni čuli šta može da ponudi za takmičenje. Dok ne izađu pesme okej mi je da se priča o dosadašnjim radovima tih izvođača, pa možda i da se pretpostavlja ko je koliki potencijal, ali bez nekog ubeđivanja da je to jedini pravi izbor za nas i ne znam ni ja šta. Pojedinci se ponašaju kao da se prijavila Bogorodica lično.​

To je izvorna muzika, narodna muzika, stvara se u hodu malte ne.. Ne znam što mi i zašto konkretno ovo pokazuješ Pokče! :)
Da li ima potencijal? Samo da se skrati sa 32 minuta na 3 minuta.

Status
Not open for further replies.
Back