Nek Majče ostavi naftalin u ladici.A Majče sa pesmom "Naftalin" te ne zanima?![]()
Hahah ne.Bukvalno citat za forumske anale![]()
Ja vam kažem, dugo nismo imali drag act na ESC ili na imaginarnom jeziku, to bi prošlo dobro, imam osećaj.. Ovo prvo smo malo tanki, iako je Miloš kazao da ima neka prijava u tom smeru, a ovo drugo bi moglo da bude baš perspektivno, evo jedan odličan primer..Nek Majče ostavi naftalin u ladici.
Misliš da si smešan a,samo nesrećni jazavacaki kaki
Poki nemoj vređati, sve šala ok, ali ne moraš nikoga vređati..aki kaki
Ako već razmišljamo o stranom jeziku, ja bih da malo razbijemo tu dosadu sa jednoličnim pesmama na engleskom i pošaljemo na nekom elegantnijem i sofisticiranijem jeziku, npr. francuskom.Ja vam kažem, dugo nismo imali drag act na ESC ili na imaginarnom jeziku, to bi prošlo dobro, imam osećaj.. Ovo prvo smo malo tanki, iako je Miloš kazao da ima neka prijava u tom smeru, a ovo drugo bi moglo da bude baš perspektivno, evo jedan odličan primer..
Posebno mi se ovde dopada Gospodin Stanko Marinković, ko god to bio.. Donosi jedan dah francuske šansone, tako izražajno, tako tečno, pitko..Ako već razmišljamo o stranom jeziku, ja bih da malo razbijemo tu dosadu sa jednoličnim pesmama na engleskom i pošaljemo na nekom elegantnijem i sofisticiranijem jeziku, npr. francuskom.
Pogotovo ako uspemo prožmemo tu i naše tradicionalne motive, kao npr. ajvar.
Nisam nikakav bot i nemoj da me vredjas salji ti Indiru Radić možeš i Zokija Sumadinca fuj sve stručnjak do stručnjaka ,to što se tebi ne svidja mišljenje moje to je samo tvoj problemDođe jedan trol bot i svi dignete dževu. Budalu na ignore i to je to.
Što reče neko, nadam se da joj je Henny radio pesmu jer čovek baš zna da ubode hit.
Ova pesma (sa drugačijim naslovom) i sa nadogradnjom muzike bi super prošla po meni
Hahahahah tek bi se ukopaliPosebno mi se ovde dopada Gospodin Stanko Marinković, ko god to bio.. Donosi jedan dah francuske šansone, tako izražajno, tako tečno, pitko..Divna kombinacija....
Gde je bre to popularna?Bas suprotno mi trebamo da pevamo na srpskom a Breskvica je popularna i u Evropi
U Koralovu..Gde je bre to popularna?![]()
Jooooj...Ako već razmišljamo o stranom jeziku, ja bih da malo razbijemo tu dosadu sa jednoličnim pesmama na engleskom i pošaljemo na nekom elegantnijem i sofisticiranijem jeziku, npr. francuskom.
Pogotovo ako uspemo prožmemo tu i naše tradicionalne motive, kao npr. ajvar.
Jooooj terate me stvarno da slušam sad i to.. Zbog vas ću se naslušati koječega danas..Kako li Henny peva uživo, on je meni bolji izbor nego Breskvorodica i ima i lepši glas.