Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Nek Majče ostavi naftalin u ladici.
Ja vam kažem, dugo nismo imali drag act na ESC ili na imaginarnom jeziku, to bi prošlo dobro, imam osećaj.. Ovo prvo smo malo tanki, iako je Miloš kazao da ima neka prijava u tom smeru, a ovo drugo bi moglo da bude baš perspektivno, evo jedan odličan primer.. 😍❤️

Dođe jedan trol bot i svi dignete dževu. Budalu na ignore i to je to.

Što reče neko, nadam se da joj je Henny radio pesmu jer čovek baš zna da ubode hit.
Ova pesma (sa drugačijim naslovom) i sa nadogradnjom muzike bi super prošla po meni

^^^^
E tu već čujem određeni beat, čujem nešto.. Ne dopada mi se naravno, ali ima neku celinu.. Ono što sam čuo od Breskve je totalno neodređeno, ne služi ničem, a najmanje u festivalsko-izvođačkom smislu...

Ja vam kažem, dugo nismo imali drag act na ESC ili na imaginarnom jeziku, to bi prošlo dobro, imam osećaj.. Ovo prvo smo malo tanki, iako je Miloš kazao da ima neka prijava u tom smeru, a ovo drugo bi moglo da bude baš perspektivno, evo jedan odličan primer.. 😍❤️

Ako već razmišljamo o stranom jeziku, ja bih da malo razbijemo tu dosadu sa jednoličnim pesmama na engleskom i pošaljemo na nekom elegantnijem i sofisticiranijem jeziku, npr. francuskom.
Pogotovo ako uspemo prožmemo tu i naše tradicionalne motive, kao npr. ajvar.

Ako već razmišljamo o stranom jeziku, ja bih da malo razbijemo tu dosadu sa jednoličnim pesmama na engleskom i pošaljemo na nekom elegantnijem i sofisticiranijem jeziku, npr. francuskom.

Posebno mi se ovde dopada Gospodin Stanko Marinković, ko god to bio.. Donosi jedan dah francuske šansone, tako izražajno, tako tečno, pitko.. 😍 Divna kombinacija....

• Like
Reactions: FFM
Dođe jedan trol bot i svi dignete dževu. Budalu na ignore i to je to.

Što reče neko, nadam se da joj je Henny radio pesmu jer čovek baš zna da ubode hit.
Ova pesma (sa drugačijim naslovom) i sa nadogradnjom muzike bi super prošla po meni
Nisam nikakav bot i nemoj da me vredjas salji ti Indiru Radić možeš i Zokija Sumadinca fuj sve stručnjak do stručnjaka ,to što se tebi ne svidja mišljenje moje to je samo tvoj problem

Posebno mi se ovde dopada Gospodin Stanko Marinković, ko god to bio.. Donosi jedan dah francuske šansone, tako izražajno, tako tečno, pitko.. 😍 Divna kombinacija....
Hahahahah tek bi se ukopali

Jooooj... 🤣🤣🤣

Maja Marijana zna tekst pesme Nah Neh Nah, samo sto nije lepo ispevala tekst pa zvuci kao da peva na izmisljenom jeziku...

Dok Indira... Ja nju volim i obozavam, ali ova tragedija na francuskom joj definitivno nije trebala.

• Angry
Reactions: Mrm
Kako li Henny peva uživo, on je meni bolji izbor nego Breskvorodica i ima i lepši glas.

• Like
Reactions: FFM
Kako li Henny peva uživo, on je meni bolji izbor nego Breskvorodica i ima i lepši glas.
Jooooj terate me stvarno da slušam sad i to.. Zbog vas ću se naslušati koječega danas.. 🤣🤣🤣

Ali u svakom slučaju svaka čast Brekvači i Angelini što su došle na festival. Imamo čitavu generacijhu mladih izvođača koji su napravili nekakve karijere bez ijednog poštenog live nastupa ovog tipa bilo gde.

One su došle da im sude žiri i publika i da dokoni ljudi(mi) ispiraju usta, od mene plus.

Status
Not open for further replies.
Back