Offtopic

Tako je, ne možete Kanadu stavljati u isti koš sa većinom zemalja, Kanada, Singapur to su pravi konglomerati nacija, vrlo specifične sredine, ljudima ovde to nije baš najjasnije kako funkcioniše izgleda...

I tako je, 3% populacije, tako da mi ovo deluje kao fake news, kao gomila raznih drugih stvari koje mreže iznedre, a totalno nemaju veze sa realnošću bilo kakvom..

Mogu da imaju svoj skup sve dok ne ugrožavaju druge.
U Kanadi su svi osim domorodačke populacije došljaci.
Bilo bi malo sumanuto dati slobodu govora samo Inuitima i ostalim domorodačkim narodima.
pa dobro, naravno da nije isto neko ko je, recimo, 6 generacija negde i neko ko je tek došao u prvoj generaciji.

i ti Inutiti su nekad tu došli, pre više hiljada godina ali opet.

E sad glavno pitanje je koji period je potreban da prođe da bi se neko smatrao autohtonim na nekom prostoru.

Obozavam kolicinu mentalne gimnastike koja je potrebna da bi se bilo koja situacija uklopila u narativ koji se gura :love: 👌

Muslimanska zajednica može da se bori i protestuje za neka svoja prava, ako smatraju da su ugrožena. O pravima druge grupe ljudi (nebitno da li je u pitanju LGBT zajednica ili afroamerikanci ili eskimi ili go god) može samo da ćuti.

Neću odgovoriti na uvredu. :)
Samo report. :)
Kakva uvreda, odgovorio sam na ovo Onda bi trebalo da pitamo Inuite, oni si došli odnekud, otišao bih još dalje u prošlost i pitao bih fosile. Nisam ti se obratio uopšte.

• Love
Reactions: Mrm
Vidim da je tvit iz Danske, tako da zaista deluje kao fašističko kukavičje jaje.
Izgleda da se stvarno fašisti svih zemalja spremaju da idu tamo, jer ukupno svih muslimana u Kanadi jedva da ima milion.

Sa legalne strane nebitno je da li je državljanin došao pre 30 ili pre 300 godina.
Svi imaju slobodu govora.

I bilo koja diskusija o došljacima u Kanadu ne sme da prođe bez priče o genocidu:
In May, Canadians were shocked at the discovery of the remains of 215 children at the site of a former school in British Columbia. The bodies belonged to Indigenous children, some believed to be as young as three years old, who went through Canada’s state-sponsored “residential school” system. The schools, scattered across the country, were aimed at eradicating the culture and languages of the country’s Indigenous populations.
https://www.theguardian.com/world/n...ols-indigenous-children-cultural-genocide-map

https://www.aljazeera.com/news/2021/6/1/canada-this-one-unmarked-grave-what-genocide-looks-like

Upravo to, ja sam za da oni treba da se bore za svoja prava (mislim na muslimansku zajednicu) dokle god ne ugrožavaju druge ili dokle god to ne eskalira u nasilje, ovo vidim upravo kao vrstu nasilja kao i ugrožavanje prava drugih, oni nemaju prava da nameću svoja pravila koja se njih i njihovih života ne tiču u državi koja je sekularna.

Ljudi vi stvarno niste baš.. :/

Cela Kanada *ebena ima 38 000 000 stanovnika..
3% stanovništva je islamske veroispovesti..
U tom smeću sa tvitera stoji "da će MILIONI muslimana u Kanadi...."

Da li treba to i otvarati dalje?
Naravno da ne.. 🤣🤣

Vidim da je tvit iz Danske, tako da zaista deluje kao fašističko kukavičje jaje.
Izgleda da se stvarno fašisti svih zemalja spremaju da idu tamo, jer ukupno svih muslimana u Kanadi jedva da ima milion.
mnogo se često razbacuje ta reč

Back