Offtopic

Znaš od kad je to tako sa Bajatom?
Pa evo sad će decenija... 🤭
Vidim revolucije se ređaju jedna za drugom, kao na traci.. 🤭😂

Ne znam sta se hvatate sad za njega, pa bila je emisija gde je pričao da ni sam ne zna na šta troši pare i smejao se, imate na YT

Kralo se tako i duplirale se funkcije i u vreme prethodne vlasti. Pa, ona Danica Drašković već 10+ godina sedi u nadzornim i kojekakvim drugim odborima u istom tom NIS-u, Boga pitaj na koju foru. Niti je stručnjak, ili ekonomista, a muž joj je odavno politički prdež. Jedino ako ne veštičari, pa da na tu foru obezbedi fotelju. 500k i više dobije mesečno, ae maš baba.

Meni se dopada većina Cecinih dueta i malo mi je čudno da onaj sa Mandićem nije toliko zaživeo (ili jeste, ali me je zaobišla priča). Joksimovićevi kako-tako, on mi generalno već dugo nije zanimljiv.

Naravno da sam znao da ovako nešto postoji, ali kad neko stavi na "papir" sve funkcije i zarade i to sabere naravno da je šokantno. I nikako nije normalno samo zato jer je učestalo.

Naravno da nije normalno, muva se tako od pamtiveka. Ali ovo je onako neki novi nivo bahatosti. Zapravo, veća mi je misterija zbog čega je on potpuno nedodirljiv, da li zbog veze sa Rusima ili je nešto drugo u pitanju. Glasno su negodovali iz SNS još pre, a pritom SPS im ne treba za bilo koji nivo vlasti. Ne znam koja je fora, a naročito posle priče kako će sa Norvežanima da profesionalizuju upravljanje EPS-om, a ovo je podjednako bitno JP.

Nažalost, mi smo rupa bez dna u svakom smislu. Sudbinu nam kroji izmanipulisano-hipnotisana masa neosvešćenih, neobrazovanih i primitivnih sendvičara koji oduševljeno pozdravljaju herojsko delo predsednika u vezi sniženja cena. 💀 Apsolutno nije ni čudo što nam je tako kako jeste, a što je najcrnje od svega, svakim danom sam sve ubeđeniji da u ovoj državi nikada neće biti napretka, prosperiteta i života dostojnog čoveka za nas, obične ljude. Naše generacije, od 89-og godišta pa nadalje su definitivno najgore prošle, detinjstvo nam je sistematski uništio Miloševićev režim, ovi danas nam uništavaju mladost i najbolje godine života. Žuti su još bili i najblaža varijanta, da su krali-krali su, ali bahatost i licemerje ovih slepaca nema ni granice ni kraja.

Back