A Majini (odnosno njena malenkost)?Čekajte da uđemo dublje u sezonu pa da se pojave i Zorjini botovi, Breskvicini su samo poranili izgledapoklaće se međusobno
Pa svakako se nisu javno konfrontirali. I sve sto su imali da kazu su rekli prilicno uvijeno u oblande. A Breskvica gospodjetina mu na svakom nastupu proziva mezimicu, ja ne bih imao "muda" za to, a ona sa 20ak godina samo udara. Svaka joj cast!Pa i Konstrakta i Luke Black nisu njegovi simpatizeri.
Svaka tebi Stefane čast kako si uspeo iz ovog SKLOPA reči da ukapiraš da li je agresivan ili kakav je već....Aki mnogo si agresivan
Pa sigurno znas za slucaj u Vranju, pa onda Banja Luka. Znam da joj i tezge bliski ljudi otkazuju.Breskvica je baš bila u milosti u jednom momentu, debelo, nameštali su joj i koncerte po Srbiji, a hteli su da je privuku i zbog mladih, znam pouzdano..
e sad kad se desio raskol, i da li se desio, šta je tu bilo...![]()
Agresivno lupa po tastaturi pa zato ispadne takav sklop reči.Svaka tebi Stefane čast kako si uspeo iz ovog SKLOPA reči da ukapiraš da li je agresivan ili kakav je već....![]()
Konstruktore bio si pismeniji..E te pito nešto neko?
To ti i kazem, doslo je do nekog raskola, pitaj Boga sta i kako...decko iz Leskovca joj je policajac u interventnoj jedinici je zaposlen...Pa sigurno znas za slucaj u Vranju, pa onda Banja Luka. Znam da joj i tezge bliski ljudi otkazuju.
Mezimica je crvena zvezda.
A sta su oni pisali?Respekt za akija! Daje sve od sebe da se izbaci sa foruma i taj trud ja definitivno poštujem
Zaratio čovjek sa svima, a tek došao, bravo![]()
Pa kad netko napiše 10 puta jedno te isto svaki dan, moraš očekivat neku reakciju, zato te i zovu botom, smorio si ih sa Breskvom i to je to, vrlo jednostavnoA sta su oni pisali?
Pa ako neko nekog voli i podržava ne može mu se valjda zabraniti toPa kad netko napiše 10 puta jedno te isto svaki dan, moraš očekivat neku reakciju, zato te i zovu botom, smorio si ih sa Breskvom i to je to, vrlo jednostavno