Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Čekajte da uđemo dublje u sezonu pa da se pojave i Zorjini botovi, Breskvicini su samo poranili izgleda 😂 poklaće se međusobno

Čekajte da uđemo dublje u sezonu pa da se pojave i Zorjini botovi, Breskvicini su samo poranili izgleda 😂 poklaće se međusobno
A Majini (odnosno njena malenkost)? :love:
Joj Stefi, ja ne znam šta ću, moj stan i terasa su mali, ja nemm mesta za tolike kućne ljubimce!
Mada Zorjinu Lusi ću morati da udomim kako znam i umem... 😌

Ajde ljudi sta vam je, Breskvica je trenutno najomrzenija pevacica kod velikog vodje. Nema sanse da bude u opticaju da pridje RTS-u, a kamoli da nas predstavalja na ESC, sto bi stvarno bilo vrh vrhova, ali jednostavno nece se desiti.

Pa i Konstrakta i Luke Black nisu njegovi simpatizeri.
Pa svakako se nisu javno konfrontirali. I sve sto su imali da kazu su rekli prilicno uvijeno u oblande. A Breskvica gospodjetina mu na svakom nastupu proziva mezimicu, ja ne bih imao "muda" za to, a ona sa 20ak godina samo udara. Svaka joj cast!

Breskvica je baš bila u milosti u jednom momentu, debelo, nameštali su joj i koncerte po Srbiji, a hteli su da je privuku i zbog mladih, znam pouzdano..

e sad kad se desio raskol, i da li se desio, šta je tu bilo... 🤔🤔🤔

Breskvica je baš bila u milosti u jednom momentu, debelo, nameštali su joj i koncerte po Srbiji, a hteli su da je privuku i zbog mladih, znam pouzdano..

e sad kad se desio raskol, i da li se desio, šta je tu bilo... 🤔🤔🤔
Pa sigurno znas za slucaj u Vranju, pa onda Banja Luka. Znam da joj i tezge bliski ljudi otkazuju.
Mezimica je crvena zvezda.

Pa sigurno znas za slucaj u Vranju, pa onda Banja Luka. Znam da joj i tezge bliski ljudi otkazuju.
Mezimica je crvena zvezda.
To ti i kazem, doslo je do nekog raskola, pitaj Boga sta i kako...decko iz Leskovca joj je policajac u interventnoj jedinici je zaposlen...

Respekt za akija! Daje sve od sebe da se izbaci sa foruma i taj trud ja definitivno poštujem 🙏

Zaratio čovjek sa svima, a tek došao, bravo 👌

Aki, ajde u Bujanovac, akiiii, ajdee....

676

šifra iz kataloga: aki2233
Ovo je verovatno primer poruka na forumu pa slobodno me izbacite ajde

Pa kad netko napiše 10 puta jedno te isto svaki dan, moraš očekivat neku reakciju, zato te i zovu botom, smorio si ih sa Breskvom i to je to, vrlo jednostavno
Pa ako neko nekog voli i podržava ne može mu se valjda zabraniti to

Status
Not open for further replies.
Back