rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Baš malopre razmišljam, Azerbejdžan nisu nešto kaznili prošle godine zbog rata sa Jermenijom. 👀

+ nismo jedina zemlja učesnica koja nije uvela sankcije Rusiji, ali je moguće da smo jedina gde su ljudi protestovali za Rusiju lol
Protestovali su i u Australiji za Rusiju lol

Konstry kaže da animacije na ekranima nemaju veze sa situacijom u vezi rata i da je to bilo spremno još pre početka sukoba

Kaznit će vas zbog protesta isto kao što je prošle godine Izrael bilo kažnjen zbog one situacije s Palestinom. Kaznio ih žiri 4. mjestom i televoting 5. mjestom u polufinalu i žiri 12. mjestom u finalu. Ništa loše, ali mislim da ste lagano paranoični i to bez razloga. Imate predstavnicu za poželjeti, paket koji do sad nije viđen na ESC-u i sve ukazuje na dobru eurovizijsku priču i čemu sad tolika zamaranja nekakvim bojkotom, politikom i ostalim? Uživajte u prilici i pažnji koja je usmjerena prema Srbiji u okviru Eurosonga trenutno. Čemu tolika seciranja i analize, eksplodirat će vam glava do maja

Kaznit će vas zbog protesta isto kao što je prošle godine Izrael bilo kažnjen zbog one situacije s Palestinom. Kaznio ih žiri 4. mjestom i televoting 5. mjestom u polufinalu i žiri 12. mjestom u finalu. Ništa loše, ali mislim da ste lagano paranoični i to bez razloga. Imate predstavnicu za poželjeti, paket koji do sad nije viđen na ESC-u i sve ukazuje na dobru eurovizijsku priču i čemu sad tolika zamaranja nekakvim bojkotom, politikom i ostalim? Uživajte u prilici i pažnji koja je usmjerena prema Srbiji u okviru Eurosonga trenutno. Čemu tolika seciranja i analize, eksplodirat će vam glava do maja
Bože zdravlja 😔

Bukvalno ovo, protekla tri ESC-a smo bili kod zirija jer cheesy pesma, nedovoljno pamtljiva pesma i pesma za klubove i to samo na ovim prostorima

Nikad nas ziri u pf njje bojkotovao ali kada dodje finale i jaca konkurencija jbg.

Bukvalnoo, ja samo čekam i nadam se da će Portugal da izabere De.grade, pa da mi onda Norveška, Srbija i Portugal budu u pravom top 3 moje duše :love:

Back