Offtopic

Vidi gore post o tome što je Miloš napisao.
Sinn Fein? Ne kontam koji siblinzi

Ja sao kazao šta me pitala..
Pritom po stubovima na ulicama stoje po dve tasrave, srbije i rs.. 😂

Ok, srećan vam retroaktivno praznik jedinstva i zastave... 😂😂 Sledeće godine neću zaboraviti da vam čestiam na sam praznik.
pa jbg sad, to što su napredni izmislili svoj praznik nisu krive zastave

A da li ste čuli i koristite li reči siblinzi i siblinzimi, kao što to radi zaštitnik građana? Imate li siblinzime? :unsure:

View attachment 10210

I šta si joj rekao? Mene u Rumuniji začudilo što rumunske zastave stoje na svakom koraku, i po varošicama, ali u suštini je interesantno. Kod nas ih nema toliko, možda bi trebalo da ih bude više.
Evo za slepe opet. 😂

Pa tad su postavljene zastave Poky, o njima je reč.. :D

Nisam puno fotkao tokom puta kroz Rumuniju, ali iskopah nekoliko gde se vidi kako i oni ističu zastave.

IMG_20221113_105726.webp
IMG_20221113_110355.webp
IMG_20221113_110513.webp
IMG_20221113_123143_1.webp

A sta fali zastavama? Ja koji volim zastave, bas volim da ih vidim kad su zakacene. Volim sve da vidim osim "zastave" tzv. Kosova.

Ok, ne fali ništa neka zakače i po tri na stub, što gde su dve, tu su i tri.. 🤭🤭😂😂 Ajde bre...

Meni je jako lepa tradicionalna zastava Vojvodine. Slikam je čim je ugledam negde.
20230618_151731.webp

A i lepo je kad se ovako vijore zvanična, tradicionalna i zastava Republike.

20230618_154935.webp

Kod nas se kače zastavice po stubovima i kada dolaze strane delegacije u posetu. Tada Irkinji kažeš da slavimo dan jedinstva Srba i Uganđana, drugi put jedinstvo Srba i Indijaca itd.

Evo sad su prošli @Petar sa tom zastavom Vojvodine koju si pokazao, na majcama ljudi..

svaka trobojka je lepa, ali ova Crnogorska kralja Nikole mi je vrh (s tim što je ovo verzija sa svetlijom plavom)

Proposed_flag_of_Montenegro-3.jpg

ova nijansa plave mi se baš odlično uklapa u grb.

Pa tad su postavljene zastave Poky, o njima je reč.. :D
pa dobro, nije bitan povod već suština

što se tiče mene mogu da stoje i u toku cele godine, bolje to nego prazni stubovi ;)

Samo da malo prošaraju, malo i zastavu Beograda da dodaju itd.

Back