Pa ja nisam "kuče SNS-a" koje radi gde radi jer lepi lažne plakate po ulici prottiv "Miloša Francuza" i "Milice Zavtenice" u gluvoj noći.Nije SNS-u strano da instrumentalizuje zastavu, setite se sta je bilo u NS pre godinu dana sa farbanjem fasada pa je svako ko je imao komentar na to bio proglasavam izdajnikom i narodnim neprijateljem. Problematicno je i obrazlozenje za uvodjenje tradicionalne zastave Vojvodine, kao i ono sa menjanjem natpisa na gradskom prevozu (jer to nam je najveci problem).
Mrmi, s druge strane, zapadni narativ da smo mi jedini krivci za sve ikad i da moramo biti nauceni lekciji i da treba da se stidimo svega sto je srpsko, ovde nece proci i to treba da prihvatis. Ono sto je meni malo problematicno je da ti iskazujes toliku netrepeljivost prema svemu sto je nacionalno i nije kosmopolitski, ne znam ni da li si svestan toga. Ipak radis u drzavnoj instituciji, pa jos vise upada u oci.
E moj cinque ovo je toliko sve kompleksnije od gađanja "Gilr bye" gifovima da ne bih više zaista o tome ovde..

A ja toliko toga, nažalost ili na sreću znam...
Last edited: