Offtopic

Nije SNS-u strano da instrumentalizuje zastavu, setite se sta je bilo u NS pre godinu dana sa farbanjem fasada pa je svako ko je imao komentar na to bio proglasavam izdajnikom i narodnim neprijateljem. Problematicno je i obrazlozenje za uvodjenje tradicionalne zastave Vojvodine, kao i ono sa menjanjem natpisa na gradskom prevozu (jer to nam je najveci problem).

Mrmi, s druge strane, zapadni narativ da smo mi jedini krivci za sve ikad i da moramo biti nauceni lekciji i da treba da se stidimo svega sto je srpsko, ovde nece proci i to treba da prihvatis. Ono sto je meni malo problematicno je da ti iskazujes toliku netrepeljivost prema svemu sto je nacionalno i nije kosmopolitski, ne znam ni da li si svestan toga. Ipak radis u drzavnoj instituciji, pa jos vise upada u oci.
Pa ja nisam "kuče SNS-a" koje radi gde radi jer lepi lažne plakate po ulici prottiv "Miloša Francuza" i "Milice Zavtenice" u gluvoj noći.
E moj cinque ovo je toliko sve kompleksnije od gađanja "Gilr bye" gifovima da ne bih više zaista o tome ovde.. 😉
A ja toliko toga, nažalost ili na sreću znam...

Last edited:
Koji natpis na gradskom prevozu je smetao? 💀

Natpisi na busevima (odakle-dokle) su bili na latinici, i onda je posle pada DS u NS promena na cirilicu predstavljena kao pobeda nacionalnih nad anti-nacionalnim elementima, sto u multinacionalnoj sredini moze biti problematicno. Nista protiv cirilice, sam je koristim, ali nacin na koji je obrazlozena je bio skandalozan.

Bez veze je pomenuti razlog, ali to je u prirodi naših političara, da se međusobno kritikuju i pljuju na svakom koraku, pa i da nalaze manu u takvim stvarima. Bitno je da ljudi budu iznad toga, a i da se ponose zastavom svoje zemlje bez obzira na kontekst zbog kog je eventualno okačena. U inostranstvu mnogi stavljaju zastavu i na svoje balkone, i to je tamo ok, dok ovde nekima smeta i na banderi.

Moj cimer Mađar podjednako voli i Srbiju i Mađarsku, na protestima nosio srpsku zastavu i slikao se sa njom i onda dođe Srbin da kmeči jer su srpske zastave previše prisutne u Srbiji. 😂

Bez veze je pomenuti razlog, ali to je u prirodi naših političara, da se međusobno kritikuju i pljuju na svakom koraku, pa i da nalaze manu u takvim stvarima. Bitno je da ljudi budu iznad toga, a i da se ponose zastavom svoje zemlje bez obzira na kontekst zbog kog je eventualno okačena. U inostranstvu mnogi stavljaju zastavu i na svoje balkone, i to je tamo ok, dok ovde nekima smeta i na banderi.
Kojim nekima? :)
Samo ću još jednom napisati da sam kazao već PRETERIVANJE sa tim (zar jedna nije dovoljna na banderi i na određenim mestima kao u, sa tvoje strane već pomenutoj Rumuniji), a da i POVOD, a tek ćete i videti šta se krije iza svega ovoga.. 😉
Tako da Miloše, ti si ipak mod ovde, morao bi biti malo objektivniji kada te "neke" "prozivaš", a one druge onako "tiho" podržiš jer se slažeš sa njima ili jer su ovde 7, 8 godina, ili koji već razlog je tu.. 😌
Meni Miloše stvarno nije problem da me ukloniš i sada zauvek, ali valja li sve ovo Miloše, zapitaj se malo.. :)

Moj cimer Mađar podjednako voli i Srbiju i Mađarsku, na protestima nosio srpsku zastavu i slikao se sa njom i onda dođe Srbin da kmeči jer su srpske zastave previše prisutne u Srbiji. 😂
Ko kmeči?
Prestani da me vređaš..
I otkud ti znaš da li sam ja Srbin, odakle ti pravo?

@Miloš, ja te zaista molim, zašto ovo dozvoljavate?

Meni ne smetaju zastave Srbije, niti u njima mogu da vidim skrivene motive kao ti. U Rumuniji nisu samo na određenim mestima, nego i po selima duž puta itd. Nema šta ja Mrme da se zapitam, već ti, neretko imaš vrlo izražene antisrpske stavove. Treba li da podsećam na tvoje ranije stavove i gluposti oko sankcija, bombardovanja dok si ti boravio negde van zemlje i posmatrao sve to sa strane? A danas si našao da mudruješ i govoriš kako je sve to trebalo da se desi. Žao mi je, ali na srpskom forumu ne možeš da širiš takve stavove i potpiruješ govor mržnje. Ako si državljanin Srbije, imaš pravo glasa pa izađi na izbore i iskaži svoje mišljenje. Malo više poštovanja prema svojoj zemlji (ne prema meni, ne prema ovom ili onom političaru) nije na odmet.

Što se tiče tvojih prijava, prvo se zapitaj šta sam sve pišeš i koga si sve uvredio do sada, pa onda prijavi druge.​

Auuuu... Šokantno i tužno u isti mah...

srpski forum?

Ipak je samo tužno..

Ja iza svega napisanog stojim..

UVEREDIO nikog nisam, to mi je posle svega najbitnije.. 🙏

Ako je ono vređanje za Niko, za pismenost, NO COMMENT.. vraćeno mi je to za pismenost i "prevraćeno".. 😉

I ne, nemoj se pitati Miloše, nakon ovoga je sve jasno..

Da, tužno je kako se ponašaš i ophodiš prema drugima, a pre svega prema svojoj zemlji.

Jeste pretužno, zbog mene smo tu gde jesmo, sigurno... 😉

Kad te za antisrpstvo kritikuju liberalni, pro-EU forumaši i generalno levica na političkom kompasu znaš koliko sati ima.

I opet smeta kad se kaže za ovaj forum da je srpski. Zašto?
Koliko ima sati?
Hajde reci šta misliš..
Ali ne moraš, obezbedio si moje isključenje odavde, ne beri brige, ne moraš dalje da pitaš ništa.. 😉

Pa koliko ima? Ljudi koji su levo uglavnom imaju viši stepen tolerancije prema takvim stvarima i sami često kritikuju Srbiju za sve i svašta. A tvoji stavovi su i njima neprikladni. 2+2.

I što reče Petar, šta je problem u tome što je srpski forum? Naravno da je srpski forum, čim je forum registrovanog srpskog udruženja fanova Pesme Evrovizije, na koji su dobrodošli ljudi sa svih strana sveta.

Pa koliko ima? Ljudi koji su levo uglavnom imaju viši stepen tolerancije prema takvim stvarima i sami često kritikuju Srbiju za sve i svašta. A tvoji stavovi su i njima neprikladni. 2+2.
Znači stavovi tebe i tvoje dvočlane falange sa foruma će nas uvesti u EU... Daj Bože evo ja ću se prvi obradovati tome.. :)
Pritom ti ne znaš koje sam ja nacionalnosti i kako se izjašnjavam i pišeš Srbin, pa u toj EU bi se zgražavali na to što radiš FYI..

I što reče Petar, šta je problem u tome što je srpski forum? Naravno da je srpski forum, čim je forum registrovanog srpskog udruženja fanova Pesme Evrovizije, na koji su dobrodošli ljudi sa svih strana sveta.
U pravu si, srpski je, ovo sve i podseća duboko na Srbiju.. 😉

Mrm, preteruješ.
Ne znam u koju mene grupu svrstavaš, ali savršeno sam siguran da svi ovde imamo svoj mozak koji koristimo samostalno. I sam znaš da sam nekoliko puta stao na tvoju stranu kad se ceo forum prepirao sa tobom, i slagao se sa tobom u dosta stvari, ali neke stvari ne mogu da se prećute, iako sam ja ranije prećutao dosta tvojih loših tejkova i jednostavno ignorisao jer si mi ovako uvek bio drag, ali neki stavovi su ti previše kritični i to je tako.

Back