Izbori

Ma nema tu šta je cilj @Nije sve tako sivo, lokalni su bili u junu 2020. i do tog meseca 2024. godine se moraju zakonski sprovesti..
A lokalni nisu samo Babušnica i Jagodina, nego i Savski Venac, Stari Grad, Vračar, Novi Sad, Novi Beograd itd..ako ih to ne zanima da preuzmu, ne znam onda stvarno.. :/

Ma ne sviđa mi se uopšte na šta liči opozicija trenutno, mislio sam da ne može gore, a oni sve veći klovnovi.
U suštini ima i tu rešenja. Ako misliš da su oni veći klovnovi od vladajuće garniture, odabereš manje klovnove, i udeliš SNS-u glas. Važno je iskoristiti pravo glasa, osim ako je neko opravdano sprečen.

Šizoje me po drugi put ovog meseca preko Ipsosa pita da li ću glasati za njega na izborima. Neka, neka pita, brže ću zaraditi nagrade koje nudi Ipsos.

Najjače pitanje da li ću glasati za Vučića ili protiv Vučića bez obzira ko su kandidati.

Dno kace.

Ove brojke su RSD.

Attachments

• Screenshot_20230922_161227_Firefox.webp
    Screenshot_20230922_161227_Firefox.webp
    43.4 KB · Views: 19
  • Like
Reactions: Mrm
Gledam 7 na 1, vidim vratila se Emina Kovačević, moja omiljena voditeljka te emisije. 😍

Gledam ovu mučenu opoziciju, bukvalno skup klovnova, da li iko veruje ovim ljudima bilo šta. 😭 Pa stvarno će Micy Zavetnicy biti sledeća vladarka Srbije.

A jooj panike danas oko izbora...17.12. Ili 23.12. Parlamentarni, pokrajinski i beogradski.. I neke opštine..
Kontam da će ostaviti centralne bg opštine, možda N.Sad za sledeću godinu, tamo gde je izvesno da bi se sad izgubilo...

dobro gde postoji mogućnost ajde...

Pa i u Beogradu je slično, jedino sam centar grada, odnosno Stari grad i Vračar, i donekle Savski venac su opštine gde opozicija može da uzme više. Novi Beograd i Zvezdara možda u nekom idealnom slučaju, na drugim opštinama prilično teško.

Savski venac, "v" vam je malo....i ne znam zašto ga odvajate od Vračara, na Savskom vencu vam je pobedila opozicija na prethodnim parlamentarnim izborima 2022. godine čak i veči procenat od Vračara, jedini je stari Grad ubedljiviji bio za opoziciju od Savskog...a i na NBG vam je pobedila opozicija (tesno, ali je pobedila, bila je velika izlansot na NBG) isto 2022., na Zvezdari je izgubila...

U mom delu Čukarice opozicija ima većinu (~65%), ali prigradska naselja tipa Sremčice i Železnika prevagaju na stranu Naprednih.

Mislim sa je sličan slučaj na Paliluli, Voždovcu, Zvezdari.

Na NBG ima mnogo penzionera, a takođe je kult Šapića dosta jak (još uvek).

Ali @Pokahontas, ne pričam napamet, NBG je dobila opozicija 2022. godine... :) nevezano za Šapića...

Za P, V, Z si u pravu potpuno,Rakovica i Zemun slično, malo drastičnije za SNS od te tri....

Palilulu vodji drze Ovca, Borca, Kotez.
Zvezdaru MML 😁
Meni deluje da su makar u Beogradu ljudi ogorceni.
Da

Voždovac Ripanj, Beli Potok i Jajinci

Ali @Pokahontas, ne pričam napamet, NBG je dobila opozicija 2022. godine... :) nevezano za Šapića...
Bilo bi čupavo svuda u BG svakako, osim ove dve centralne

Za P, V, Z si u pravu potpuno,Rakovica i Zemun slično, malo drastičnije za SNS od te tri....
Zemun je Šešelj naselio izbeglice Krajišnike koji svi u ogromnoj većini glasaju za SNS

Back