rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Deluje mi da će nakon naÅ”eg pf opet krenuti neki hajp i oduÅ”evljenje među onima koji je pri put vide i da će definitivno biti one to watch u finalu.

Imam osecaj da ce Konstry dobro proci u polufinalu i kod publike i kod zirija, a u finalu sve zavisi kada bude nastupala.
Deluje mi da će nakon naÅ”eg pf opet krenuti neki hajp i oduÅ”evljenje među onima koji je pri put vide i da će definitivno biti one to watch u finalu.
Nadam se, pa to bi je jedino spaslo ako izvuče nesrećan broj za finale.

Ubeđen sam da neće proći neprimećeno, gde god da je rasporede. Možda sam previÅ”e optimističan 😊

Samo da se tamo ne napravi neki Portugal 2019. efekat nego Island 2021. efekat šŸ™

Vala tamo ne znam je l' gori on kao rusofil ili onaj jedan jadničak Å”vedofil koji svake godine predviđa pobjedu Å vedske i spuÅ”ta sve druge koji nisu Å vedska :cry: Kakvi profili!!

Jaooo je l' pljuje Konstry? To je prvi put da ne uzdize nasu pesmu na tom sajtu šŸ˜‚
Bulvalno kad citam koliko velica Srbiju svake godine i nesto kenja dodje mi da priznam Kosovo do NiŔa.

Kaznit će vas zbog protesta isto kao Å”to je proÅ”le godine Izrael bilo kažnjen zbog one situacije s Palestinom. Kaznio ih žiri 4. mjestom i televoting 5. mjestom u polufinalu i žiri 12. mjestom u finalu. NiÅ”ta loÅ”e, ali mislim da ste lagano paranoični i to bez razloga. Imate predstavnicu za poželjeti, paket koji do sad nije viđen na ESC-u i sve ukazuje na dobru eurovizijsku priču i čemu sad tolika zamaranja nekakvim bojkotom, politikom i ostalim? Uživajte u prilici i pažnji koja je usmjerena prema Srbiji u okviru Eurosonga trenutno. Čemu tolika seciranja i analize, eksplodirat će vam glava do maja
Ja sam bio vise paranoican prosle godine nego sad pa mi se na kraju to obilo o glavu.

Vala tamo ne znam je l' gori on kao rusofil ili onaj jedan jadničak Å”vedofil koji svake godine predviđa pobjedu Å vedske i spuÅ”ta sve druge koji nisu Å vedska :cry: Kakvi profili!!
Jao i taj dosadnjakovic... Pljuje sve ostalo, a uzdize prosecne svedske pesmuljke i slagercice...

Meni su generalno konentari tamo toksicni verovatno jer ih ovi zatruju.

Dosadniji put do ESCa od sezone sa Nevenom i Balkanikom neće biti sigurno. Konstry neće doduÅ”e kao Hurricane ići i sprdati se da drugim učesnicima i praviti ostale cirkuse dok ih svi molimo da se smire kako ne bi zakacile koronu, ali sigurno će biti zanimljiva i mistična u svom fazonu... Žena je dosadaÅ”njim izjavama pokazala da je duÅ”a i car tako da ne sumnjam da će se pripremiti na sva moguća pitanja i davati genijalne odgovore šŸ˜‡

Back