Imam osecaj da ce Konstry dobro proci u polufinalu i kod publike i kod zirija, a u finalu sve zavisi kada bude nastupala.
Nadam se, pa to bi je jedino spaslo ako izvuÄe nesreÄan broj za finale.Deluje mi da Äe nakon naÅ”eg pf opet krenuti neki hajp i oduÅ”evljenje meÄu onima koji je pri put vide i da Äe definitivno biti one to watch u finalu.
Bulvalno kad citam koliko velica Srbiju svake godine i nesto kenja dodje mi da priznam Kosovo do NiŔa.Jaooo je l' pljuje Konstry? To je prvi put da ne uzdize nasu pesmu na tom sajtu![]()
Ja sam bio vise paranoican prosle godine nego sad pa mi se na kraju to obilo o glavu.Kaznit Äe vas zbog protesta isto kao Å”to je proÅ”le godine Izrael bilo kažnjen zbog one situacije s Palestinom. Kaznio ih žiri 4. mjestom i televoting 5. mjestom u polufinalu i žiri 12. mjestom u finalu. NiÅ”ta loÅ”e, ali mislim da ste lagano paranoiÄni i to bez razloga. Imate predstavnicu za poželjeti, paket koji do sad nije viÄen na ESC-u i sve ukazuje na dobru eurovizijsku priÄu i Äemu sad tolika zamaranja nekakvim bojkotom, politikom i ostalim? Uživajte u prilici i pažnji koja je usmjerena prema Srbiji u okviru Eurosonga trenutno. Äemu tolika seciranja i analize, eksplodirat Äe vam glava do maja
Jao i taj dosadnjakovic... Pljuje sve ostalo, a uzdize prosecne svedske pesmuljke i slagercice...Vala tamo ne znam je l' gori on kao rusofil ili onaj jedan jadniÄak Å”vedofil koji svake godine predviÄa pobjedu Å vedske i spuÅ”ta sve druge koji nisu Å vedskaKakvi profili!!