Jelena Karleuša

Mali off, a apropo Picy P i autora: zar nije jedno vreme nešto obimno sarađivala sa Fivosom? Sećam se nekih fotki ona kod njega, on u Bg itd. Je l' dobila obrade, ili originalne pesme i koji je album u pitanju?

Ja mislim sa je luda Karla pukla sa albumima ne zbog same muzike jer to je standardno ono sto se od nje ocekuje, nego zbog nje same

Ljudima toliko ide na onu stvar da nece vise da podrzavaju njenu muziku i karijeru. I dzaba joj sve.

Njene genijalne medijske strategije gde sere po svima i pravi neprijatelje od svih se konacno obila o glavu.

Mali off, a apropo Picy P i autora: zar nije jedno vreme nešto obimno sarađivala sa Fivosom? Sećam se nekih fotki ona kod njega, on u Bg itd. Je l' dobila obrade, ili originalne pesme i koji je album u pitanju?
Pa ima saradnju sa njim i na novom albumu, on je radio "Jaša".

Za tvoje oci. Od Fivosa dobila pesme Za tvoje oci, A pa pa, Jos te volim i Zar ne da obradi, a kao originalne je dobila Manijak, Moj dragi, Ne ne ne, Radoznala i Love.

Ja mislim sa je luda Karla pukla sa albumima ne zbog same muzike jer to je standardno ono sto se od nje ocekuje, nego zbog nje same

Ljudima toliko ide na onu stvar da nece vise da podrzavaju njenu muziku i karijeru. I dzaba joj sve.

Njene genijalne medijske strategije gde sere po svima i pravi neprijatelje od svih se konacno obila o glavu.
Mene je iskreno sramota njene sramote. Ja mislim da nema kog nije pokacila pa se polizala sa tom osobom od tog neslavnog Usca.

Da joj nije bilo Usca, mislim da bi zena bila kolko tolko prizemna i da bi se druga pesma pevala... Ovako ode ona psihicki u out, otkako je Divna umrla i Dusko ostavio, jos vise je otisla u out.

Tako da slazem se sa konstatacijom da Karleusa nije pukla zbog pesama, nego zbog njenih ispada.

Ja mislim da misli na Milicu Pavlović, ako sam dobro razumeo.. Milica ima "Mogla sam" i još neku sa albuma "Zauvek" ja mislim.
E da, to je tacno. Milica ima Mogla sam sa Boginje, a sa albuma Zauvek tu su Tako mi i treba i Ne secam se.

Fivos joj je uradio originale kao sto su:
Mogla sam
Operisan od ljubavi
Da me volis
Tako mi i treba
Pacijent
Ne secam se
Ne dam krevet svoj
Tacno tako
Jasa
I sigurno sam nesto zaboravila.

Ali Karleuša u ovom intervjuu.... sve joj treperi glas... ono nije mogla da dočeka da ispriča sve to... :ROFLMAO:

Uu bravo Stole, zaboravih moju omiljenu
"Da me voliš" iako je rekao bih poprilično zapostavljena i nezapažena.

Mnogo pažnje posvećujete ovoj ispušenoj muštiklici. Ignore je najbolji streptomicin za njen ego. Ne razumem smo kako ne skapira da se svakom novom izjavom sve više ukopava i pokazuje da njenoj sujeti nema kraja.

Znači samim tim i Miličin ne valja. Živo me interesuje kako Pavlovićka trpi ove izjave duboko u sebi

Sve vise verujem u svoju teoriju da luda Karla zna nesto o Milici i da je ucenjuje pa ova ne sme da joj pisne. 😂

Pa ona sve ovo i radi da bi se pisalo o njoj. A piše se. Karleuša je uvek i bila tabloidna pojava, ozbiljna pevačica nikada.

Back