Ja bukvalno cekam trenutak kad ce prestici onog is San Marina, ne znam sta je toliko zanimljivo u toj pesmi. Otpocetka me nerviraju i on i njegova pesma
Tiha voda breg roni. Samo polako, potopice ga lagano (nije za dzabe lavor pun vode).
Isto jedva cekam (Letoniju smo presisali), a za ostalo mi je svejedno.
Kad je bilo forumsko glasanje, od mene nije dobila ni poen. Ali kada sam pogledao uzivo i uporedio sa ostalima zauzela mi je 4. mesto u pf-u (to mi je jace pf-e). Hocu da kazem da mi se dosta popravilo misljenje o toj pesmi nakon uzivo izvodjenja, a dodatno jos nakon finalnog nastupa.
Ljudi oko mene koji nisu culi ranije pesmu pre pf-a, pitali su me sta je ovo i kako je proslo u finale. Ajde jos instrumental, ritam je ok, ali tekst, pogotovo slezina (koja "bode" uho), tesko je prihvatiti; pa onda lavor i pranje ruku. Razumem njihovu prvu reakciju. A kada su drugi put videli i culi, malo se popravilo misljenje od prvog soka.
Nadam se da ce tako biti i na samoj Evroviziji i ukoliko se provucemo u finale, mozemo ostvariti dobar rezultat i biti u toliko zeljenoj levoj strani tabele (da ne kazem i u TOP 10, sto da ne).
Sve u svemu, dopada mi se, ali mi nece biti u vrhu.