rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Ja bukvalno cekam trenutak kad ce prestici onog is San Marina, ne znam sta je toliko zanimljivo u toj pesmi. Otpocetka me nerviraju i on i njegova pesma:ROFLMAO:
Tiha voda breg roni. Samo polako, potopice ga lagano (nije za dzabe lavor pun vode). 😁
Isto jedva cekam (Letoniju smo presisali), a za ostalo mi je svejedno.

Kad je bilo forumsko glasanje, od mene nije dobila ni poen. Ali kada sam pogledao uzivo i uporedio sa ostalima zauzela mi je 4. mesto u pf-u (to mi je jace pf-e). Hocu da kazem da mi se dosta popravilo misljenje o toj pesmi nakon uzivo izvodjenja, a dodatno jos nakon finalnog nastupa.
Ljudi oko mene koji nisu culi ranije pesmu pre pf-a, pitali su me sta je ovo i kako je proslo u finale. Ajde jos instrumental, ritam je ok, ali tekst, pogotovo slezina (koja "bode" uho), tesko je prihvatiti; pa onda lavor i pranje ruku. Razumem njihovu prvu reakciju. A kada su drugi put videli i culi, malo se popravilo misljenje od prvog soka.
Nadam se da ce tako biti i na samoj Evroviziji i ukoliko se provucemo u finale, mozemo ostvariti dobar rezultat i biti u toliko zeljenoj levoj strani tabele (da ne kazem i u TOP 10, sto da ne).
Sve u svemu, dopada mi se, ali mi nece biti u vrhu.

Ne usuđujem se da predviđam naš plasman ove godine i verovatno neću uopšte do kraja.

Ali pre bih da ispadnemo, nego opet 15-19. mesta, znači ne.

Za one koje interesuje stanje na kladionicama, i dalje smo na 20. poziciji, ali se konstantno zelenimo (da kucnem u drvo). Da ne ureknem, ali mislim da ćemo se u sledećih par dana probiti na više pozicije, posebno ako ostatak pesama koje tek čekaju objavljivanje budu niže kvalitete.

Takođe, gledao sam neke top liste koje objavljuju ESC fanovi i primetan je skok u odnosu na subotu, recimo jednom od fanova smo sa 20. pozicije skočili na 12. dok se kod ostalih takođe skok kreće od 1-5 pozicija naviše. Još jedan od dokaza da ova pesma sadrži dobar potencijal koji tek treba da se pokaže.

Da mi je neko pre koju nedelju rekao da će glavna tema u Srbiji, pored rata u Evropi, kovid virusa i izbora u aprilu biti žena sa lavorom koja ide na Evroviziju, pitao bih ga za broj dilera.

Ne bi mi bilo drago da na te pre-party događaje ide sa lavorom i pere ruke... Tu magiju treba što više čuvati za Torino. Bolje da se uradi neka tehno ludačka verzija pesme uz koju će ljudi da podivljaju, posebno u Španiji gde su skloni tome 😁

A da mi je to rekao pre 2 nedelje, kad je već bio i rat i kovid i sve, reakcija bi bila ista. Možda sam se pogrešno izrazio.

Back