Offtopic

Čovek za 20 dana zna sve o svima.
Šta znate o meni Zaštitniče životne sredine?
Ništa sa ovog foruma (samo sam ga čituckao u par navrata prethodne dve godinice) ali vas znam sa jednog prastarog foruma koji se raspao negde pre 10 ak godina, zbog ogromog animoziteta čak celih 20 do 30 forumaša koji su činili taj forum. Bio je neko sa istim nikom pa ako ste to vi draga Bebi onda vas znam odatle. Ovde niste mnogo talasali pa samim tim niste skrenuli ni pažnju.

@ Mrm

Neka se pojavi ko god želi i neka peva, svako nosi svoj krst. Sve su to Božija bića. Bog im sreću , zdravlje i pamet dao bez izuzetka.

Ništa sa ovog foruma (samo sam ga čituckao u par navrata prethodne dve godinice) ali vas znam sa jednog prastarog foruma koji se raspao negde pre 10 ak godina, zbog ogromog animoziteta čak celih 20 do 30 forumaša koji su činili taj forum. Bio je neko sa istim nikom pa ako ste to vi draga Bebi onda vas znam odatle. Ovde niste mnogo talasali pa samim tim niste skrenuli na pažnju.
Ne postojimo na drugim portalima sem na Instagramu, al tamo ko nas prati mora da nas i lajkuje. A na ovom forumu imamo puno povlačenja i kambekova poput karijere Cher.

Neko postoji na evrovizijskim forumima sa nikom Bebi više od 12 godina. To je inače najdugotrajniji nik od svih,bez obzira koji je forum.
Takođe na tom istom forumu je bio i Leo, mislim da je mladi doktor poreklom sa severa Banata ovde sveprisutan i da se ističe u vreme sezone.

Neko postoji na evrovizijskim forumima sa nikom Bebi više od 12 godina. To je inače najdugotrajniji nik od svih,bez obzira koji je forum.
Inače na tom istom forumu je bio i Leo,mislim da je mladi doktor poreklom sa severa Banata ovde sveprisutan i d ase ističe u vreme sezone.
Mi smo na OGAE Srbija registrovani 15 godina, a na drugim forumima nas kopiraju.

bebi-dol.gif

Forum koji se raspao jer su se najaktivniji članovi mrzeli... Hah.

:ROFLMAO:
To je loš znak.
Neće dugo, eto im rata s Turcima. Već vidim. S jedne strane pomahnitala autokratska neman željna krvi, posebno grčke a s druge strane jedan liberlani LGBT leptirić koji živi u svetu duginih boja sanjajući da će ga neko izvana podržati u slučaju tog rata. A situacija je baš svako malo ne napaeta nego nepredvidiva. I sad kad ovaj počne da provocira Turke a ovi grunu svom silinom, pa neće im biti dobro. Obe zemlje u natou. Dakle teško će stići ta pomoć.

Kad su Grci i Turci u pitanju ( i njihovi problemi, koji nema nigde drugde među ostalim članicama natoa, ni sam nato nema šansu da to zaustavi. Niti će imati nameru niti mehanizam. Iznandiće neke to jako. Pratite situaciju.
Uzged ne verujem da će ovo biti novi primjer. Mada je OK. Ali ako bude razlog više za totalno nerazumevanje i provokacije između dve gotvo ozaraćene strane. Turci samo čekaju i najmanji povod. I niko ih neće zaustaviti. Taj rat između njih se odavno sprema.

Back