Od trećeg minuta “ta frizura Djevice Marije”
Envy, jel se raduješ Majčetovoj PZE 24 pesmi?
Ništa sa ovog foruma (samo sam ga čituckao u par navrata prethodne dve godinice) ali vas znam sa jednog prastarog foruma koji se raspao negde pre 10 ak godina, zbog ogromog animoziteta čak celih 20 do 30 forumaša koji su činili taj forum. Bio je neko sa istim nikom pa ako ste to vi draga Bebi onda vas znam odatle. Ovde niste mnogo talasali pa samim tim niste skrenuli ni pažnju.Čovek za 20 dana zna sve o svima.
Šta znate o meni Zaštitniče životne sredine?
Ne postojimo na drugim portalima sem na Instagramu, al tamo ko nas prati mora da nas i lajkuje. A na ovom forumu imamo puno povlačenja i kambekova poput karijere Cher.Ništa sa ovog foruma (samo sam ga čituckao u par navrata prethodne dve godinice) ali vas znam sa jednog prastarog foruma koji se raspao negde pre 10 ak godina, zbog ogromog animoziteta čak celih 20 do 30 forumaša koji su činili taj forum. Bio je neko sa istim nikom pa ako ste to vi draga Bebi onda vas znam odatle. Ovde niste mnogo talasali pa samim tim niste skrenuli na pažnju.
Mi smo na OGAE Srbija registrovani 15 godina, a na drugim forumima nas kopiraju.Neko postoji na evrovizijskim forumima sa nikom Bebi više od 12 godina. To je inače najdugotrajniji nik od svih,bez obzira koji je forum.
Inače na tom istom forumu je bio i Leo,mislim da je mladi doktor poreklom sa severa Banata ovde sveprisutan i d ase ističe u vreme sezone.