Offtopic

Ja sam poslao Evu Ridu iz Jermenije sa Bycharom, kao debut entry Mrmoslavije... ❤️:love:

maxresdefault.jpg

To je i dalje nabolji rezultat Mrmoslavije na FSC... 7. mesto

Uh koliko su mi odvratni ovi Azeri

Da, zato što Jermenija definitivno nije članica ODKB već 20 i kusur godina. Izgleda da je Pašinjan izmislio azerski gas zbog kojeg Evropljane i Ruse boli k za jednu od najstarijih civilzacija na svetu.

Ne zna se jel su gori ukropi ili z-tardi sa svojim argumetnima za Jermene.
Ne bi mogao reći da se ne slažem sa tobom. Samo moraš napraviti jasnu razliku između naroda i bilo kog režima koji ga predvodi, pa i u ovom slučaju.
I naravno da sve ide po leđima naroda. Kako drugačije, kad je igde bilo drugačije ? znaš li neki slučaj gde narod nije izvukao deblji kraj.
Problem je u Pašinjaninu. Čovek je sve uradio na svoju ruku.Od naroda nije dobio mandat za takve poteze. Straobalna je jeres biti kako kažeš u ODBK a onda pozvati na svoj teritorij nato trupe na vežbu. Odakle mu pravo to da radi bez da je ikom rekao u tom istom ODBK-u? Naravno da neće niko da ga brani. I sad će mu biti skinuta glava politički milom ili silom. Najbolje na izborima. Evo zamisli ti to ovako: Jedna Hrvatska ili Slovenija su u natou. I da bilo koja odluči da uradi nešto što bi joj i bilo u interesu vezano sa suprotnom stranom,šta misliš šta bi im se sve desilo?ili evo napr Nemačka vazalna zemlja pod trajnom okupacijom od 1945 godine.....
U Evropi nemaš više suvernih zemalja što se tiče EU, pokazale su veliko vazalstvo prema SAD-i. I sad su tu sve makse pale. Njih niko više u SVETU ne uzima za ozbiljno kao geopolitičkog igrača. EU ne postoji na toj mapi.
Jedina zemlja koja se izdvaja misleći svojom glavom je Mađarska i naravno Srbija. Ostalo VAZALNE zemlje u slobodnom padu,bez zaustavljanja.
Prežalosno za Evropu. A tek će okusiti svu gorčinu i čemer.Tek je počelo.

Last edited:
Kakva crna Rusija i njihova zaštita. Jermeni su imali priliku 1991. da pripoje Arcah,jer to i jeste jermenska zemlja od pamtiveka, ali su ih ujebali Rusi. Obećavali su im nekakvu zaštitu i bla bla. Azerbejdžan je tada bio teška sirotinja, i ovi su bez problema mogli da uzmu svoje. Danas Jermenija ni po kom parametru ne može da se meri i da se nosi sa Azerima.

A što se Rusije tiče, moj neki stav je da su oni mnogo bliže raspadu zemlje nego pobedi u Ukrajini.

Kako se postavljaju linkovi sa Spotifaja sada? Pre su se automatski konvertovali linkovi u one prozorčiće, ali više to nije slučaj.

Ispred Arene sam..
Ovo je tačno Ceca profil publike... 🤭

Arena je poluprazna..
Arena 3..ali prva po redu.. 🤭
Dobro ima još 25 min do očekivanog početka..

Ma nakupice se to odjednom. Secam se kad sam bio na Natasi 2019. dugo je bilo praznjikavo i samo sam se iskljucio nesto na par minuta i kada sam opet pogledao bilo je skoro puno.

• Like
Reactions: Mrm
Back