E bio je Matić da, večeras, ali sa Cecom i Berovićkom za VIP stolovima kao publika gost..Video sam na tviteru da je sutra Brena, a u subotu Sasa Matic.
E bio je Matić da, večeras, ali sa Cecom i Berovićkom za VIP stolovima kao publika gost..Video sam na tviteru da je sutra Brena, a u subotu Sasa Matic.
Pašinjan je pokušao da igra našu taktiku "neutralnosti", samo što je zaboravio da Jermenija nije Švajcarska ili Turska (takoreći, iako je u NATO) pa da može da gura tu priču već siromašna, mala zemlja stisnuta između desetine miliona turkofonih naroda koji žele krv da im sisaju.Ne bi mogao reći da se ne slažem sa tobom. Samo moraš napraviti jasnu razliku između naroda i bilo kog režima koji ga predvodi, pa i u ovom slučaju.
I naravno da sve ide po leđima naroda. Kako drugačije, kad je igde bilo drugačije ? znaš li neki slučaj gde narod nije izvukao deblji kraj.
Problem je u Pašinjaninu. Čovek je sve uradio na svoju ruku.Od naroda nije dobio mandat za takve poteze. Straobalna je jeres biti kako kažeš u ODBK a onda pozvati na svoj teritorij nato trupe na vežbu. Odakle mu pravo to da radi bez da je ikom rekao u tom istom ODBK-u?
Pa ovo čak i ima smisla, ali to je više problem Rusa što očito nisu sposobni da stabilizuju ODKB kao što su Ameri NATO.Naravno da neće niko da ga brani. I sad će mu biti skinuta glava politički milom ili silom. Najbolje na izborima. Evo zamisli ti to ovako: Jedna Hrvatska ili Slovenija su u natou. I da bilo koja odluči da uradi nešto što bi joj i bilo u interesu vezano sa suprotnom stranom,šta misliš šta bi im se sve desilo?
Stvari koje pišes nisu empirijski dokazane, već pretpostavke i želje tako da ne mogu da kažem ni da se slažem ni da se ne slažem.U Evropi nemaš više suvernih zemalja što se tiče EU, pokazale su veliko vazalstvo prema SAD-i. I sad su tu sve makse pale. Njih niko više u SVETU ne uzima za ozbiljno kao geopolitičkog igrača. EU ne postoji na toj mapi.
Jedina zemlja koja se izdvaja misleći svojom glavom je Mađarska i naravno Srbija. Ostalo VAZALNE zemlje u slobodnom padu,bez zaustavljanja.
Prežalosno za Evropu. A tek će okusiti svu gorčinu i čemer.Tek je počelo.
Eto, spremi se otprilike tako..
Nema puno gostiju, samo Dejan Kostić
Znao sam da nećeš razočarati.Širi se priča tj. javna je tajna čak i među medecinskim osobljem da je dosta dece posle primanja baš te MMR vakcine ( zaštita od tri vrste boginja) postalo autistično. Podaci pristižu iz više izvora i više zemalja. Naravno na kraju sve je statistika. Ali ko to živi za nejga sigurnio nije ni statistika ni zezanje. To je sve što mogu da Vam kažem. Drugih spoznaja nemam.
Da jedan državni službenik, činovnik iz ministarstva ide smrdljivom 17icom koja ide od Konjarnika, zbijen ko sardina ... Od tebe sam Mrm očekivao makar malo više
Možda da mi malo ismevamo njega kako se konstantno bavi tuđim privatnim životima i koliko je to oličenje jedne tragedije. Ne daj Bože da dođe u posed nečega pikantnog, pa jedva čeka da podeli s kim stigne kao što je pakao napravio određenim forumašima na taj način.Ali Androga koji ismeva nekoga jer koristi gradski prevoz, a do pre par dana je tražio gde ima da se kupi jeftini parizer, vriska.
Ali Androga koji ismeva nekoga jer koristi gradski prevoz, a do pre par dana je tražio gde ima da se kupi jeftini parizer, vriska.
A ti nauči kako se u stvari upotrebljavaju ironija i sarkazam, jer nadmenost i zlonamernost u svakom slučaju izbijaju iz tvojih postovaAjde ti nauči malo o ironiji i sarkazmu. I to ti kažem dok stojim na jednoj nozi u 16ici. dok mi znoj sliva SPF sa čela u oči![]()