ESC 2022 – Torino, Italija: opšte, arena, grafika, scena

Koštalo ih je pobede što je Netta pobedila u tvt :D

Prošli put kad nisam imao pojma ko će pobediti, pobedila je Srbija. Nikad se ne zna :D
Zasto sam ja mislio da je ona pobedila na televotingu lol

Francuska je zanimljiva ali mislim da ono ne moze pobediti.

Mozda Jermenija spremi neko čudo kao na JESC lol

Kao ako nema ko da pobedi, evo mi ćemo, samo da operemo ruke. 😂
Pa ne haha, ali mislim da ova godina nama otvara prostor za lep plasman jer ima mnogo neke genericnosti i nekreativnosti.

Bitno je samo da ode pesme viralno na tik tok nakon pf, da krenu deca sirom sveta da peru ruke hahah

Mada kad vidim kakva je godina realno i Sara i Zorja bi bila u ozbljnoj trci za levu stranu tabele.

Harizmu pobednika realno za sada jedino ima ova Spanjolka.

I Konstrakta hahah

Nijedna pesma (za sad) mi nema oomph koji negde očekujem od pobedničke pesme. Favoriti (Italija i Švedska) su previše mellow (ne merem se setim adekvatne reči na srpskom). A mora da se poklopi neko da bude dovoljno visoko i kod žirija i publike, Francuska to ne može da bude ko žirija čini mi se.

Ma Svedska je meni jos gora nego prosle godine sve sto je u ponudi

Italija ima ozbiljnu pesmu. Mahmud je vec zvezda, bice visoko i kod zirija i kod publike tako da Italijani stvarno mogu opet da pobede ako hoce. Jedino ako se samosabotiraju

Poljska pobjeđuje! Odmah uz Ukrajinu, najviše im pomažu, imaju favorit pjesmu, nisu nikad pobijedili. To je to, EBU je odlučio

Back