Teško da ima takvih.Prvo polufinale je ubedljivo najgore polufinale ikada. Gore cak i od drugog iz 2018. U finale nece proci samo ko ne bude hteo.
Jedino ako ove 3 pesme, interno, me oduseve, onda mogu reci da mi nije najgore pf-e, ali ovako se apsolutno slazem.Prvo polufinale je ubedljivo najgore polufinale ikada. Gore cak i od drugog iz 2018. U finale nece proci samo ko ne bude hteo.
Otkad je Kipar basic pop pjesma? A i Malta basic POP pjesma?Mislim da basic pop pesmice idu negde u sredinu (Kipar i Malta), ostalo je jako teško predvideti.
Meni kad pesma ne ostavi nikakav utisak, ja je svrstam u basic pop xD, uopšte mi se ne sviđa ni Kipar, a ni Malta, a pogotovo Malta, viđeno 200 miliona putaOtkad je Kipar basic pop pjesma? A i Malta basic POP pjesma?
I ja mislim da Finska otvara.
Pa dobro, ali ipak je Kipar etno, a Malta baladaMeni kad pesma ne ostavi nikakav utisak, ja je svrstam u basic pop xD, uopšte mi se ne sviđa ni Kipar, a ni Malta, a pogotovo Malta, viđeno 200 miliona puta
Saglasan od reči do reči. A Belgija je valjda procurila i nije ništa specijalno, čak je i dosadna.Bukvalno ce na kraju Spanija da pobedi lol
Mada ziri uvek sahrani te bop pesme. Holandija je suvise skoro pobedila pa ona otpada. Italija je domacin, mozda pobede opet ko zna, nije da imaju neku konkurenciju. Mada mozda oni sami ne zele pobedu opet pa ce namerno napraviti los nastup lol
Mozda Belgija da neku pesmu za pobedu. Azeri ce sudeci po naslovu opet neki tres. Svedjani nemaju pesmu ni za TOP 10 a kamoli pobedu.
Mislim da EBU nece dati da pobedi Ukrajina jer je situacija tamo horor.