ESC 2022 – Torino, Italija: opšte, arena, grafika, scena

Screenshot_20220309-181335_YouTube.webp

Jao samo da ona ne bude ovogodišnja Destiny sa marketingom, već drugi put mi ovako iskače ad 🙄😆

Prvo polufinale je ubedljivo najgore polufinale ikada. Gore cak i od drugog iz 2018. U finale nece proci samo ko ne bude hteo.
Teško da ima takvih. :D
Znači 17 finalista će biti iz prvog polufinala!

Prvo polufinale je ubedljivo najgore polufinale ikada. Gore cak i od drugog iz 2018. U finale nece proci samo ko ne bude hteo.
Jedino ako ove 3 pesme, interno, me oduseve, onda mogu reci da mi nije najgore pf-e, ali ovako se apsolutno slazem.
Trenutni TOP 10 mi je takav da ima 1 pesma iz prvog, 7 pesama iz drugog i 2 pesme iz BIG 5.

Šta mislite kakav će biti running order za prvu polovinu drugog polufinala gde smo mi, imamo sve pesme sem Azerbejdzana, a znamo da će oni nastupiti s baladom? San Marino i Finska će biti dosta odvojeni jer su oba rock entries, nemamo baš bopova ovde, sem Izreala, ako se može uračunati u bop, 2 balade, 2 rocka, 2 basic pop pesme i 2 čudne pesme. Mislim da basic pop pesmice idu negde u sredinu (Kipar i Malta), ostalo je jako teško predvideti.

Mislim da basic pop pesmice idu negde u sredinu (Kipar i Malta), ostalo je jako teško predvideti.
Otkad je Kipar basic pop pjesma? A i Malta basic POP pjesma?:LOL:

I ja mislim da Finska otvara.

1. rock (Finska)
2. balada (Azerbejdzan)
3. pop (Malta)
4. weird ( Gruzija)
5. rock ( San Marino)
6. balada (Australija)
7. pop (Kipar)
8. weird (Srbija)
9 bop (Izrael)
Možda mi budemo 4. jer je sporija pesma, ali stavljam nas 8. jer mi se ne svidja da budemo 4. haha

Meni kad pesma ne ostavi nikakav utisak, ja je svrstam u basic pop xD, uopšte mi se ne sviđa ni Kipar, a ni Malta, a pogotovo Malta, viđeno 200 miliona puta
Pa dobro, ali ipak je Kipar etno, a Malta balada

Glup sam za ove topove + poslednjih dana mi se dosta toga svidelo, ali sam čekajući završnicu (naročito :se: i :pt:) sklepao nešto:

- Srbija, razume se
1. Holandija
2. Francuska
3. Kipar
4. Španija
5. Češka
6. Australija
7. Litvanija
8. Albanija
9. Rumunija
10.Crna Gora

Ostale :love: pesme sa NF koje sam koliko-toliko pratio: :rs: Muškarčina, Bejbi, Ljubav bez dodira, Origami, :it: Ciao, ciao, Chimica, Ti amo non lo so dire, Ogni volta è così, :fr: Nuit Pauline, :es: Ay Mamá, :lt: Call Me from the Cold, :hr: Voli me do neba, :fi: Ram pam pam, Sun numero, :mt: Into The Fire, :pl: Paranoia.

Last edited:
Bukvalno ce na kraju Spanija da pobedi lol

Mada ziri uvek sahrani te bop pesme. Holandija je suvise skoro pobedila pa ona otpada. Italija je domacin, mozda pobede opet ko zna, nije da imaju neku konkurenciju. Mada mozda oni sami ne zele pobedu opet pa ce namerno napraviti los nastup lol

Mozda Belgija da neku pesmu za pobedu. Azeri ce sudeci po naslovu opet neki tres. Svedjani nemaju pesmu ni za TOP 10 a kamoli pobedu.

Mislim da EBU nece dati da pobedi Ukrajina jer je situacija tamo horor.

Bukvalno ce na kraju Spanija da pobedi lol

Mada ziri uvek sahrani te bop pesme. Holandija je suvise skoro pobedila pa ona otpada. Italija je domacin, mozda pobede opet ko zna, nije da imaju neku konkurenciju. Mada mozda oni sami ne zele pobedu opet pa ce namerno napraviti los nastup lol

Mozda Belgija da neku pesmu za pobedu. Azeri ce sudeci po naslovu opet neki tres. Svedjani nemaju pesmu ni za TOP 10 a kamoli pobedu.

Mislim da EBU nece dati da pobedi Ukrajina jer je situacija tamo horor.
Saglasan od reči do reči. A Belgija je valjda procurila i nije ništa specijalno, čak je i dosadna.

Za sad stvarno Španija deluje kao pobednik.

Spanija plus nije dugo pobedila i dovoljno bogati da organiziju. Jedino mislim da ziri nece dobro oceniti tu pesmu, oni ni Fuego nisu ocenili dobro. Tj. jeste Fuego bio visoko ali tek sesti kod zirija sto ih je kostalo pobede.

Ali sada je konkurencija slabija. Nisam pametan.

Samo se nadam da nece Ukrajina lol

Švedska ima 3 pjesme bolje od svih dosad izabranih. Ali nisu za pobjedu, osim možda Cornelie.

Back