ESC 2022 – Torino, Italija: opšte, arena, grafika, scena

Mislim, nek mi neko ukaže ko je to od preostalih desetak pesama koje nam izlaze u naredna 3 dana neki neviđeno iščekivani i tipovani potencijal za pobedu.
Pa mislim da je jasno?
:ge:

Možda Švedska ako ide Kornyy 😁

Brividi duuh
Dobar je entry i proći će fantastično, ali sama pesma meni nije winner, i svakako odbijam da budem deo proitalijanskog hajpa svake jebene godine gde se od svake njihove pesme pravi osmo svetsko čudo :ROFLMAO: A posebno ne ove, nisam za uzastopnu pobedu ničiju, kad god se to desilo nikad ta druga pesma nije STVARNO bila vredna pobede, I said what I said 😁
Pa mislim da je jasno?
:ge:

Možda Švedska ako ide Kornyy 😁
Pa i Korny mi je super da bude top 5 možda, i da se pozdravi njihov reset, al nije mi nešto winner vibe :confused:

Ne znam, možda imam prevelika očekivanja, a nije neka godina, pa je sve što se nazire vrlo moguće, samo ja lično nisam nešto fan tih ideja...

Italija uzima ako ne bude nekih stvari poput toga da se neko na probama nenormalno izdigne, ili ako stvarno krene neka masovna glasačina za Ukrajinu.

Prosto ne vidim konkurenciju trenutno

Francuska bi isto mogla visoko kod publike (i slažem se da mogu i da pobede).

Norveška me je smorila već, ali na prvu ostavlja dobar dojam. Pročitao sam negdje dobar komentar na Norvešku s kojim se slažem, da je kao vic, prvi put kad čuješ oduševiš se i smiješno ti, a svaki sljedeći put ti sve više muka od njega.

Konstrakta bolja od Norveške, to je što je

Jedino što je kod Norveške prva reakcija haha a kod Konstrakte wtf :D

Last edited:
Dobar je Cipar, nešto što se godinama očekivalo od Grčke da pošalje pa nikako. Nek su se odmakli od klasičnih bopova

Ja sam ubeđen da će Italija biti bolje plasirana po publici nego po žiriju, makar za jedno mesto razlike tu negde u vrhu.
A Norveška će sigurno da iskida tvt jako dobro, čini mi se skoro pa sigurno bolje nego Srbija. Miriše mi da ovo možda bude i prvi put da budemo bolji kod žirija nego kod publike.

Pa fin je Kipar, kakve su ostale pesme ovo je jos i odlicno. Ali 10 autora radilo na pesmi...

Lol, da, nabrajali jednu minutu autore pjesme i nikad kraja, jezivo

Pa ok je Kipar, ali ništa specijalno... Očekivanja su mi bila mnoooogo veća... Ova godina je propast 😄

Cipar - prelijep glas i jezik, ali očekivao sam više od pjesme. Svejedno, nije loše

Back