Offtopic

Ja ne mogu sarme, ni kuvani kupus, ni miris uopšte, punjene paprike uvek mogu. Kiseli kupus mmm...

Sarma def #1. A što se kiselog kupusa tiče, najjači je onaj narodski rečeno "svadbarski", koji se pravi u velikim količinama i krčka dosta dugo, sa dosta suvog mesa i slanine. ❤️

onaj narodski rečeno "svadbarski", koji se pravi u velikim količinama i krčka dosta dugo, sa dosta suvog mesa i slanine. ❤️
Ne mogu tebe da zamislim da jedeš to, hahaha, malte ne baby face, to zamišljam onako ispod šatre zadrigli sa flašom piva i to, masno curi... :LOL: :LOL: :LOL:

Pa realno ni ne jedem jer se proslave ispod šatre više ni ne prave, ali to mi ostalo iz detinjstva. 🤣

• Love
Reactions: Mrm
I nikada mi neće biti jasni oni ljudi koji više vole pečenje od roštilja ili nekog parčeta mesa 😐

Izbegavam gazirano, mislim da sam se odvikao od toga ali nekad pokleknem i kupim Sprajt, 0,5l ne smem veće boce. :(

Što bre, nekad je pečenje baš vrh i bolje od roštilja, zavisi....

I ja sam ranije pio dosta gaziranih sokova, sada pijem ove negazirane. Šta ću, ne mogu bez sokova 😆

Ja sam se navukao na prirodnu gaziranu sa limunom. Sa narandžom je bljak.

Ali oni "sokovi" u Plus Cash & carry , tipa Alpina, Alpella, Tropicana! :love:

Sokove sam generalno izbacio. Prirodno ceđeno voće je najbolje, a od kupovnih je jedini koji valja Fruvitin, ali on je skup kao vatra.

Sa narandžom je bljak.

Ja ne mogu sarme, ni kuvani kupus, ni miris uopšte, punjene paprike uvek mogu. Kiseli kupus mmm...

Mnogo si ti razmažen, mali znaš!?

3589322_screenshot-20230901-141059_ls-xs.jpg

Back