Offtopic

Ona je iz Einsiedeln, canton of Schwyz, Switzerland, molim lepo! 😍💥❤️

@Stole

Jel ona ima i SUI državljanstvo? Ti sigurno znaš sve o njoj..

Mislim da se švicarsko državljanstvo ne dobija po rođenju, sad je pitanje koliko je živjela tamo i da li ga ima na osnovu roditelja koji su tamo

• Like
Reactions: Mrm
A to što je rođena u Švajcarskoj znači da je kao plave krvi, šta? Koliko znam Milica je odrasla na jugu Srbije, veoma je ponosna na baku i deku kojih se nikad nije stidela, zato je i Kraljica Juga. I @Mrm šta ti znači da su ljudi sa Kosova i Republike Srpske okupirali Beograd. Nisam očekivao taj Beofašizam od tebe.

Da, da, Milicu su od malih nogu odgajili baka i deka. U tom selu Bunibrod kod Leskovca. Zato je cesto i naglasavala da na njih gleda kao da su joj roditelji. Otac valjda zivi u Svajcarskoj, a za majku nisam siguran.

A to što je rođena u Švajcarskoj znači da je kao plave krvi, šta? Koliko znam Milica je odrasla na jugu Srbije, veoma je ponosna na baku i deku kojih se nikad nije stidela, zato je i Kraljica Juga. I @Mrm šta ti znači da su ljudi sa Kosova i Republike Srpske okupirali Beograd. Nisam očekivao taj Beofašizam od tebe.
Jao Boxy, pa nemoj to sve toliko ozbiljno shvatati.. Ni jedno, ni drugo.. Pogotovu ovo za SUI... Ali ne znam da li si se malo provrteo po Vračaru skorije, sve investitori sa Kosova i RS, po kafićima i restoranima čuješ ili te naglaske ili ruski jezik 😃, nemam generalno ništa protiv, lično mi crnogorsko-vračarski mentaliet više leži, ako moram da biram..haha 🤣

Svuda u svetu - mislim na prave kosmopolite i metropole se raznovrstnost (između ostalog i dijalekata) smatra bogatstvom. Samo se ovde podsmevaju ljudi sa "naglaskom". Pazi kad čujem te naglaske ili ruski... Živela Sanja Vučić i krušEvački...

Naglasci mi ne smetaju @Boxy svakako, pogotovu bosanski, uopšte me ne kapiraš, ne vredi, neke druge stvari možda da.. 😁

Kapiram te, kao ono kad su pljuvao po Belorusima i Rusima a žalio afričke studente... Ok.. Ponovo si u SSF napisao Nizozemska da bi provocirao, ali se niko ovoga puta nije upecao.

• Wow
Reactions: Mrm
Kapiram te, kao ono kad su pljuvao po Belorusima i Rusima a žalio afričke studente... Ok.. Ponovo si u SSF napisao Nizozemska da bi provocirao, ali se niko ovoga puta nije upecao.
Uvek u životu koristim Nizozemska, i ja ne pecam nikoga.. 😐 Šta ti je? 😟

oprah-well.gif

Jedina spremna vojska je vojska aktivista za VDV kampanju i call centre! :love: 🙌 ❤️
I to bogami baš spremna, podgotovljena..

Biće rata kažu svi.. al' ja ću umreti od ljubavi.... :(

Back