Offtopic

Znači dobra je sprdnja kačiti takav komentar? Koji po tvojoj proceni ne izazivaju rasprave, osim ako neko ne pokrene? Mislim da si ti pokretač, ako si već okačio jer su usledile reakcije.

Ja koliko vidim samo se ti raspravljaš sam sa sobom, pošto sam napisao da ako smeta može da se obriše i nemam šta više da dodam na tu temu. :D

Nije bitan twit bitni su kometari koji su divni, bez rulje ljudozdera na margini civilizacije.

Ja koliko vidim samo se ti raspravljaš sam sa sobom, pošto sam napisao da ako smeta može da se obriše i nemam šta više da dodam na tu temu. :D

Ne, ja samo iznosim šta mi se ne dopada, a to je da određen post može izazvati raspravu na određene teme. To nije rasprava sa samim sobom, postavljeno je pitanje šta je poenta toga pošto smešno nije kako si naveo.

Sve mi je to na nekoj margini škakljivosti čim se pominje rat.. Naprosto ne volim, i to je.. Šta ću.. 😔

A stvarno Petre, tako si pre neki dan dok smo tako orgazmično pričali o hrani odjednom izbacio tvit sa stranicom Informera na kojoj pisalo da izbija rat i Lignjoslav poludeo... :(
Ko bre ozbiljno shvata Informer? 😂 Vi mora da se šalite.

Gori nam pod nogama da se otvori tema za politiku

Neće ništa dobro doneti da se te stvari pokreću, samo konflikt. A koliko ja razumem ovo mesto, ovaj forum treba da stvara kohezivnost u ovoj zajednici. Sećam se da smo na starom forumu i izbegavali temu politike baš iz tih razloga.

To ce biti test nase tolerancije. Da li smo civilizovani ljudi ili tamo neke zveri.

Ja se nešto ne sećam da je politika izbegavana na starom forumu, ovo je čak jedan od retkih domaćih foruma (ne znam kako je na stranim) gde su političke diskusije dozvoljene.

Mada, što se mene tiče, dovoljna je tema Izbori.

Neće ništa dobro doneti da se te stvari pokreću, samo konflikt. A koliko ja razumem ovo mesto, ovaj forum treba da stvara kohezivnost u ovoj zajednici. Sećam se da smo na starom forumu i izbegavali temu politike baš iz tih razloga.
Al opet politike će biti i bolje da se odvoji od offtopica. Potpuno je razumno da neki ne vole da pričaju o tome, a neki obožavaju i to je najbolji način da se reguliše.

Malo offtopic na offtopic xD

Al opet politike će biti i bolje da se odvoji od offtopica. Potpuno je razumno da neki ne vole da pričaju o tome, a neki obožavaju i to je najbolji način da se reguliše.

Malo offtopic na offtopic xD
Pa ko sam ja da vam zabranim išta? :LOL: samo sam ukazao na potencijalne ishode jer uvek eskalira u nešto, vi otvorite tu temu pa živite u raspravama u nedogled.

Na ovom forumu uvek neka osoba pokrene raspravku u različitim temama i onda glumi žrtvu kako nju svi napadaju, a ona jadna nevina. Ali dobro svako ima neku svoju Krleušu, pa tako i ovaj forum 🤭

Sada nešto razmišljam, šteta što nema 18+ teme.. Kakav bih vam leksikon zabiberio 🙈
suzana-mancic-serbian-actress.gif

Do kraja godine i dvorana Borik u BL vjerovatno, ili možda opet na dočeku da nam pjeva. Nerealno šta radi

Back