Informer. Trebalo je da znam. Znaci ja koji prvi prezirem Informer i opet se upecam na njihove splacine...Ko bre ozbiljno shvata Informer?Vi mora da se šalite.
Ceca kao gost iznenađenja u ZGPrija nije normalna, čak će i Ceci sujeta da proradi
Ja sam njezin najveći fan zadnjih par godina, sad se osjećam kao da sam joj menadžer![]()
Skubita, jel dobar sendvič koji daje Luda Karla?Meni je to sve oko nje malo nerealno. Otkud sad odjednom baš tolika pomama za njom?
Ma kakav sendvič, samo pička juiceSkubita, jel dobar sendvič koji daje Luda Karla?![]()
Pa kako odjednom. Njoj je svaka pesma koju objavi hit vec gotovo 10 godina. I vecina ne bude instant hit nego hitčinaMeni je to sve oko nje malo nerealno. Otkud sad odjednom baš tolika pomama za njom?
Gospodin Dinkić je lansirao u zvezde sa dve pesme!Pa kako odjednom. Njoj je svaka pesma koju objavi hit vec gotovo 10 godina. I vecina ne bude instant hit nego hitčina
"Odjednom" je nama koji je ne pratimo uopšte, samo što meni nije čudno jer čitam šta pišu ljudi na Tviteru i ovde, a Skubiju je verovatno kao grom iz vedra neba.Pa kako odjednom. Njoj je svaka pesma koju objavi hit vec gotovo 10 godina. I vecina ne bude instant hit nego hitčina
Pa to je Mlađina, 7000 eur navodno je koštala, i duet sa Sašom Matićem "Ko si ti?"! Najveći hitovi..Ta je i meni kul.![]()
Ubiću te, majke mi!!bio sam tad nov na Forumu, ali nisam pisao nekoliko dana.![]()