Predlozi i utisci o forumu

Aa?

FG4k9kpTURBXy9mMjI1ODkxN2FhODUyZDcwYTA2ZmNjZTQ0Yzc2YTI4My5wbmeRkwLNBLAA3gABoTAB

A otvorio si Maju Nikolić?

Strašno...
Pa eto, dobiće i ta ako se bude takmičila na PZE i potom imala nešto bitno da predstavi publici u muzičkom smislu.

• Wow
Reactions: Mrm
Kad se u Guglu kuca Milena, prvo kao predlog izađe Dravić, pa Kačavenda, pa Ćeranić. Samo da Kača ne prestigne legendu, divu, ikonu Milenu Dravić nikad. ❤️

Sa bradom je valjda zaslužila temu! :love:

Ali ovaj Miloš, ne voli ni bradu, ni Milenu, bitno da Naftalinku obožava! 😌

Pa ima tu dosta materijala, nešto je naravno i brisano vremenom. Vratiš se unazad od 13. februara 2022, pa prođeš kroz čitavu istoriju.

Da li je trajno banovan ili? Žao mi je.. ne ulazim u diskusiju da li je ispravno ili ne samo možda je moglo da se reši i na drugačiji način..

Ne znam kako da se reši ako neko ne ume da se zaustavi, a bezbroj puta je bio blizu bana, i štošta se tolerisalo. Ja ako već vodim forum, ne znači da treba da trpim sve i svašta.

Retko sam se slagao sa Mrmovim misljenjem oko mnogo stvari i umeo je on da bude napadan, ali smatram da nije bas bilo toliko ozbiljno za ban. Sad stvarno ne mogu da se setim nekih njegovih uvreda bilo koga od forumasa, mozda sam samo umoran, mozda sam i zaboravio, ko ce ga znati.
Jedino ako se desavalo nesto u onoj politickoj temi, tamo ne zalazim jer smatram da ovaj forum treba da nam predstavlja zabavu i opustenciju, a takvim temama tesko da se moze pronaci tako nesto.

Jeste, zbog diskusije 'Izbori' je banovan, ni ja tu ne ulazim, preletim samo temu da mi ne stoji..

Miloše, uz svo dužno poštovanje, bilo je mnogo gorih situacija gde je Mrm trebao da dobije ban a nije. Danas to nije bio slučaj. Slažem se da te je provocirao ali najiskrenije mislim da si već bio pod nabojem zbog svega onoga što je bilo napisano u toj temi.

Žao mi je ako si se osetio napadnutim ali ne smatram da je Mrm za ono trebao dobiti ban. Ima forumaša koji su mnogo gore izjave imali pa ništa.

Poštujem te ali smatram da je odluka da se Mrm banuje donesena pod nabojem emocija.

Back