Offtopic

A ja pročitao da odustaje od pop muzike jer slabo na tezgi zarađuje od nje, kao ne traže joj takve pesme da peva 😂

Drago mi je da su fake news u pitanju, isečak za novu pesmu zvuči odlično, a ja još uvek čekam Sex i Grad, nadam se da će biti na albumu. Jedva čekanje 😍
Upadamo u sred priče o ratu..ali jbg. Biće ta pesma na albumu, rekla je u intervjuu kada je bila na koncertu Nućija i Vojaža. Čini mi se da ima dva albuma, jedan moderniji jedan folk, slušao sam je u potkastu.

@omikron

Ma Prija je za sve ovo kriva, kako ono kaže:
"Sve po starom, moja rano
Opet kreću ratovi negde tamo.."

Kosovo i Albanija nisu muslimanske države kako?

Albanija ima dosta katolika i pravoslavaca, Kosovo ima Srbe jos par meseci.

Bio sam malo iznenadjen netrepeljivoscu Makedonaca prema Albancima kad sam bio u SK prosle godine. Oni su mi uvek delovali kao mice, kad ono...

Albanci su muslimani samo pro forme.

Oni i sada ne osećaju nikakvu vezu sa muslimanskim svetom
Kako, a lobiraju u Turskoj i po Arapskim zemljama na kontu religijske pripadnosti kao i Bosnjaci sto rade.

Pa vidite samo koga Albanci podrzavaju sada. Sigirno ne Palestince. Oni ne osećaju vezu sa islamskim svetom. Sa Iranom, Turskom, Palestincima.

Njihova ideja nije šerijatska drzava na Kosovu

Albanija i faktički nije muslimanska država... U Albaniji su zastupljene u velikom procentu 4 vere i dosta ateizma..
I vrlo je dobra situacija po verskoj osnovi jer ih sve veže dosta čvrsto nacija..

Upadamo u sred priče o ratu..ali jbg. Biće ta pesma na albumu, rekla je u intervjuu kada je bila na koncertu Nućija i Vojaža. Čini mi se da ima dva albuma, jedan moderniji jedan folk, slušao sam je u potkastu.
Top, jedva čekam. Više se radujem modernijem albumu, ali svakako slušam i njen folk, ako će biti na fazon džaba ti, pucaj mi u srce, 1001, može. Sex i Grad bukvalno čekam od kako je okačila isečak, a to je toliko davno bilo više se ni ne sećam. 😂

Treba mi još jedna ovakva pesma od nje 🥲

Albanija i faktički nije muslimanska država... U Albaniji su zastupljene u velikom procentu 4 vere i dosta ateizma..
I vrlo je dobra situacija po verskoj osnovi jer ih sve veže dosta čvesto nacija..
Albanija je muslimanska država samo na papiru.

Pa meni deluje upravo suprotno. Da javnost sprema za rat na Kosovu. Tj na severu.

Jer da se sprema priznanje potpuno bi drugaciji narativ u rezimskim medijima bio oko Albanaca i Kosova.
Nešto sprema sigurno, ali sve to vodi ka priznanju Kosova, na jedan ili drugi način to će se desiti i on to sprema, i možda mu je lakše kroz ratni narativ, pa čak i rat u kom mi gubimo, da prizna Kosovo i potpiše neki pravi sporazum.

Za nas u ovoj situaciji ne postoji idealno rešenje, jer u svakom slučaju ćemo mi izvući deblji kraj.

Ma nikakvog priznanja Kosova nece biti ni sada ni u buduće. To je nerealna opcija.

Pogotovo sto je Vucic usao u fazu opadanja.

I onaj Ohridski sporazum je propao.

Pa recimo da stvarno sprema podlogu za rat, kako ti zamišljaš da se taj rat završava? Za nas sigurno nepovoljno. Nerealno mi je da se uopšte razmišlja o ratu u kom smo već izgubili.

• Like
Reactions: Mrm
To pitanje ce večno biti otvoreno. Kao ovo u Izrealu samo sa manje mrtvih.

Back