Upadamo u sred priče o ratu..ali jbg. Biće ta pesma na albumu, rekla je u intervjuu kada je bila na koncertu Nućija i Vojaža. Čini mi se da ima dva albuma, jedan moderniji jedan folk, slušao sam je u potkastu.A ja pročitao da odustaje od pop muzike jer slabo na tezgi zarađuje od nje, kao ne traže joj takve pesme da peva
Drago mi je da su fake news u pitanju, isečak za novu pesmu zvuči odlično, a ja još uvek čekam Sex i Grad, nadam se da će biti na albumu. Jedva čekanje![]()
Albanci su muslimani samo pro forme.A sto je s Kosovom?
I uz to stiže treća na poklon od severnih Makedonaca.Kurdistan i ostali entiteti ne moze nikako, ali zato Albanci dve drzave yes yes![]()
Pa jer nemaju nikakve veze sa politickim islamom.Kosovo i Albanija nisu muslimanske države kako?
Kosovo i Albanija nisu muslimanske države kako?
Kako, a lobiraju u Turskoj i po Arapskim zemljama na kontu religijske pripadnosti kao i Bosnjaci sto rade.Albanci su muslimani samo pro forme.
Oni i sada ne osećaju nikakvu vezu sa muslimanskim svetom
Top, jedva čekam. Više se radujem modernijem albumu, ali svakako slušam i njen folk, ako će biti na fazon džaba ti, pucaj mi u srce, 1001, može. Sex i Grad bukvalno čekam od kako je okačila isečak, a to je toliko davno bilo više se ni ne sećam.Upadamo u sred priče o ratu..ali jbg. Biće ta pesma na albumu, rekla je u intervjuu kada je bila na koncertu Nućija i Vojaža. Čini mi se da ima dva albuma, jedan moderniji jedan folk, slušao sam je u potkastu.
Lobiraju u Iranu?Kako, a lobiraju u Turskoj i po Arapskim zemljama na kontu religijske pripadnosti kao i Bosnjaci sto rade.
Albanija je muslimanska država samo na papiru.Albanija i faktički nije muslimanska država... U Albaniji su zastupljene u velikom procentu 4 vere i dosta ateizma..
I vrlo je dobra situacija po verskoj osnovi jer ih sve veže dosta čvesto nacija..
Nešto sprema sigurno, ali sve to vodi ka priznanju Kosova, na jedan ili drugi način to će se desiti i on to sprema, i možda mu je lakše kroz ratni narativ, pa čak i rat u kom mi gubimo, da prizna Kosovo i potpiše neki pravi sporazum.Pa meni deluje upravo suprotno. Da javnost sprema za rat na Kosovu. Tj na severu.
Jer da se sprema priznanje potpuno bi drugaciji narativ u rezimskim medijima bio oko Albanaca i Kosova.