Ramonda
Ekspert
Za dotične evo jedno srpsko kolo iz LibanaOtkad smo mi to neprijatelji "jevrejskih zemalja"? Stradali rame uz rame sa Jevrejima.
Ajmo, hopa cupa, hopa cupa...oj, oj

Za dotične evo jedno srpsko kolo iz LibanaOtkad smo mi to neprijatelji "jevrejskih zemalja"? Stradali rame uz rame sa Jevrejima.
Sve je to vrlo diskutabilno. Šta tačno uspeju ljudi u 30+ godina? Da kupe nekretninu prilično teško, tj. u proseku to je daleko od istine. Ako se misli na nezavisnost u smislu da idu i plaćaju kiriju ili uzmu stambeni kredit, to je donekle moguće, ali i dalje teško. Opet i ta procena da se stan od 50 kvadrata može otplatiti za 20 godina je upitna, bar 50k evra će otići samo na kamatu, osim ako je nekretnina u manjem gradu ili daljoj periferiji Beograda. A i nije lako odlučiti se za stambeni kredit, posebno bez učešća i ako sam otplaćuješ. Ne zna se šta će biti sutra a ne za 20 godina. Još ako je kredit sa promenljivom kamatnom stopom, eto još veće neizvesnosti.
Kako će se to odraziti na glasanje na ESC???Hezbulah ispalio nuklearnu bombu na Tel Aviv
mislim da bi bukvalno bila preslikana situacija Ukrajine 2022. po pitanju televoteaKako će se to odraziti na glasanje na ESC???
Prilikom glasanja, da svaka država ima 6 prezentera, i da svako kaže po jednu reč:Kako će se to odraziti na glasanje na ESC???
Neće, ipak Izrael nije toliko popularan na zapadu koliko god Zapad njih politički podržavao.mislim da bi bukvalno bila preslikana situacija Ukrajine 2022. po pitanju televotea
nije, ali dovoljno da mogu da odnesu pobedu. Svakako da ćeš tu publiku mnogo lakše nabrijati kontra Rusa nego kontra Palestinaca koji uživaju ulogu žrtve većinu svojeg postojanja.Neće, ipak Izrael nije toliko popularan na zapadu koliko god Zapad njih politički podržavao.
Pa zavisi gde, u Nemačkoj je nacionalno jelo, tj. prilog najčešće uz meso i krompirLjude trigerovalo što kiseo kupus nije specijalitet.![]()
Although it is considered a national dish in Germany and is known under its German name in English-speaking countries, it did not originate in Germany and is also a traditional and ubiquitous dish in Central and Eastern Europe.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/SauerkrautAlthough "sauerkraut" is from a German word (Sauerkraut), the dish did not originate in Germany. Some claim fermenting cabbage suan cai was already practised in the days of the building of the Great Wall of China.[7] However, the Romans, as previously noted, pickled forms of cabbage, and were the more likely source of modern-day European sauerkraut.[8] It then took root in Central and Eastern European cuisines, but also in other countries including the Netherlands, where it is known as zuurkool, and France, where the name became choucroute.[9] According to Mack and Surina (2005), the Slavic peoples of Europe likely discovered fermented cabbage on their own.[10]