Offtopic

Ljubav zivi u specificnim okolnostima izasao haha

Ali odmah nakon njega bio Poziv kad je pokidala

Trepni je baš vratio u Orbitu. Bojan Vasić ❤️ Da i Poziv, mada nešto mi ni taj album nije nešto, iako je bio slušan. Turbulentno ostade negde kao najveći hit sa tog albuma.

Da raskinem s njom je najjaca pesma sa Poziva.

Doduse i Brat. I Ime i prezime.

Ma ceo album je top haha

Eto "muzejski eksponat" kako omikron reče, prodala prvu arenu i organizovaće još jedan koncert 30. decembra, a osim toga uskoro kreće novi muzičko-plesni format s Draganom Mirković na Kurir televiziji, uzbudljivo takmičenje "Rame uz rame sa Draganom" koje pobedniku donosi i novčanu nagradu od milion dinara. Dragana Mirković, sa svojim stručnim timom, vodiće izabrane takmičare kroz uzbudljivu avanturu, a publika će imati priliku da prati dva i po meseca njihovog zajedničkog rada, pripremu za svaku plesnu tačku i takmičenje učesnika, kao odgovor na svaki zadati izazov.​

t9nQyCC.jpg

Gledaću, možda bude interesantno. One Majke i snajke sa Sekom Aleksić su mi baš bzvz.

@omikron Par, ali nema to neke veze. Po tom je i Madonna eksponat. Poenta je da karijera i dalje živi. Čak je ni Lepa Lukić nije definitivno završila, iako će uskoro.

Jeste, ali Dragana baš dugo nema hit... poslednji je Sama kao list na vetru.. Mnogo je 20 godina.

Pa koja velika zvezda ima hitove u poslednjih 10 godina? Njih 5 najviše

Bravo za Draganu u svakom slučaju. Meni ona deluje muzički nebitno jedan dug vremenski period. Poslednji njen hit koji mi pada na pamet je Život moj. Svaka čast ako je i pored toga uspela da privuče pažnju publike.

Pa ima hitove iz perioda Južnog Vetra. Te pesme čini mi se da baš sad doživljavaju renesansu. Sve ih više pevaju u Zvezdama Granda.

Ovo je u rangu Pustite me da ga vidim od Cece. Obožavam, i tekst i muzika iako mi je nekad taj JV sound zvučao previše orijentalno, ali u poslednje vreme sve više slušam te pesme.

Jeste, ali Dragana baš dugo nema hit... poslednji je Sama kao list na vetru.. Mnogo je 20 godina.
Život moj, Mili mili, Gromovi, Lepi moj, Pečat na usnama, Luče moje, Idemo jako... Sve su to pesme posle Sama

Pa hit je i pesma "Sad i zauvek" sa Lukasom. Ako misliš na mega hitove, takvih ionako ima malo bez obzira na izvođača. Uglavnom, dovoljno skreće pažnju na sebe, taman koliko je potrebno u ovim godinama.

Pa ok, za tebe možda, za većinu verujem da nije. Odlazak u "muzej" dolazi po završetku karijere, najčešće i nakon smrti, a pesme ostaju svakako i za buduće generacije.

Ok, ali svakako to što je ti nisi čuo, ne znači da nema hita. Ni ja skoro ništa ne znam od Tee, pa ima tu nekih hitića, aktuelna je ovih godina. U svakom slučaju, bolje je i živeti od stare slave, nego snimati svakojake gluposti za klince i klinceze.

Back