Pa jeste u smislu da ona nije relevantna za modernu muziku. Da ona vise ne diktira trendove, ne pomera granice. Ne radi antologijske spotove.Pa ok, za tebe možda, za većinu verujem da nije. Odlazak u "muzej" dolazi po završetku karijere, najčešće i nakon smrti, a pesme ostaju svakako i za buduće generacije.
Do you believe in life after love? I can feel something inside me say...To ne znaci da to nisu legende ali rade na kontu onoga sto su stekli. Retko koji izodjac koji predje 50 godina uspeva da drzi taj tempo
Jako lep i originalan cover. Pesme desno me vise interesuju zbog autora.
Pjevačica je istaknula da ne voli kada se njena karijera uspoređuje s karijerama velikih pjevača kao što je Dino Merlin i da ne voli kada je se naziva velikom zvijezdom.
- Ja sam netko tko ima publiku koja voli ono što radim, ne volim da me uspoređuju s imenima koja toliko godina traju i imaju tako velike karijere, rekla je Prijović.
A opet nešto me vuku ovi naslovi levo.. Hmmmm..u svakom slučaju zanimljivo...Jako lep i originalan cover. Pesme desno me vise interesuju zbog autora.
Prija zna razliku termina aktuelnost i relevantnost.Eto, ako je ona sama ovo rekla, ne trebaju nam pojedinci da sole pamet šta je aktuelno i ko su zvezde.
Pa nije glupo jer u muzej idu stvari koje vrede i koje se cene ali vise nisu aktuelne i to je Dragana Mirkovic.Glupo je za nekog reći da je "muzejski eksponat" jer
Pa nešto nije baš najbolja metafora, pogotovo kada je ljudski oblik u pitanju.Pa nije glupo jer u muzej idu stvari koje vrede i koje se cene ali vise nisu aktuelne i to je Dragana Mirkovic.
Pa ne znam sta se sad pravite da je neko ultra kontroverzno mišljenje da Dragana Mirkovic arene puni na staru slavu i da vec dugo nije aktuelna u muzici.Pa nešto nije baš najbolja metafora, pogotovo kada je ljudski oblik u pitanju.