Offtopic

Ja sam zavoleo Samo na jednu noć sad kad sam pravio Milanu rekapitulaciju. :ROFLMAO: Ne mogu da se oduprem, baš je često slušam. Volim i onu što je Sanja Vučić pisala tekst - njen najveći hit - Hajde.

Pa ok, za tebe možda, za većinu verujem da nije. Odlazak u "muzej" dolazi po završetku karijere, najčešće i nakon smrti, a pesme ostaju svakako i za buduće generacije.
Pa jeste u smislu da ona nije relevantna za modernu muziku. Da ona vise ne diktira trendove, ne pomera granice. Ne radi antologijske spotove.

To je Dragana bila 90-ih. Posle toga slabo.

To ne znaci da to nisu legende ali rade na kontu onoga sto su stekli. Retko koji izodjac koji predje 50 godina uspeva da drzi taj tempo

Dragana je kraljica! Njeni stari hitovi su dovoljno dobri, da joj novi nisu ni potrebni 🤗
Bolje ni da ne snima nove, nego da izbacuje neko smeće kao pojedini.
Samo napred Gago! 😍

Ko pa radi danas antologijske spotove kod nas? Retko da neki odskoči i pored napretka tehnologije. Ne mora ni držati u 50-im tempo kao u 20-im, to je skroz u redu. Meni je više diskutabilno to što Tanja Savić hoće da obeleži 20 godina karijere, a od toga jednu deceniju je nekako preskočila uz tu i tamo neke singlove, nego Dragana za 40 godina. A i to pomeranje granica nije uvek u sprezi sa popularnošću, npr. Bojana Vunturišević ih više pomera nego neko ko puni arene, tako da nije to najbitnije, niti da li će snimati modernu muziku kakvu omladina danas sluša.​

To ne znaci da to nisu legende ali rade na kontu onoga sto su stekli. Retko koji izodjac koji predje 50 godina uspeva da drzi taj tempo
Do you believe in life after love? I can feel something inside me say...

Glupo je za nekog reći da je "muzejski eksponat" jer trenutno ne štanca hitove da bi bio u prvom planu. Nekima to nije potrebno jer ta stara slava im više donosi nego mnogima na početku karijere što su aktuelniji u medijima i štancaju singlove. Relevantnost se ne ocenjuje po tome ko je trenutno aktuelan (možda iz sfere žute štampe) relevatnost se pokazuje kad karijera odmakne da li to što je ta osoba radila ima smisla i da li se vidi neki rezultat. Kad ti možeš na kraju da napraviš retrospektivu i kažeš "e ova osoba ima bogato nasleđe iza sebe" to em niko ne može da ti oduzme niti da kaže da nije relevantno.

Eto, ako je ona sama ovo rekla, ne trebaju nam pojedinci da sole pamet šta je aktuelno i ko su zvezde.

Pjevačica je istaknula da ne voli kada se njena karijera uspoređuje s karijerama velikih pjevača kao što je Dino Merlin i da ne voli kada je se naziva velikom zvijezdom.

- Ja sam netko tko ima publiku koja voli ono što radim, ne volim da me uspoređuju s imenima koja toliko godina traju i imaju tako velike karijere, rekla je Prijović.

Sto se Edite tice, od Ljusture ocekujem dosta. Lepo sto su se opet spojili Antonic i Dimitrov nakon Loco Loco. Ja njih dvojicu ne bih odvajao. Tacnije ne bih dopustao Antonicu da sam radi aranzmane jer u 99% situacija zasere.

Čini mi se da je Ljušturu puštala na storiju i da mi se svidela. I Sex i grad je puštala + Atlantida tako da faktički imamo nagoveštaj za tri pesme.

Pa nešto nije baš najbolja metafora, pogotovo kada je ljudski oblik u pitanju.
Pa ne znam sta se sad pravite da je neko ultra kontroverzno mišljenje da Dragana Mirkovic arene puni na staru slavu i da vec dugo nije aktuelna u muzici.

Back