Samo sam se nadovezao na pojmove aktuelnost i relevantnost, nebitno mi je što Dragana nije muzički aktuelna.Pa ne znam sta se sad pravite da je neko ultra kontroverzno mišljenje da Dragana Mirkovic arene puni na staru slavu i da vec dugo nije aktuelna u muzici.
Prica je počela od toga da Ceca ne moze da propadne i da jedino moze da bude nova Dragana Mirkovic i zivi od stare slave ako novi album flopneSamo sam se nadovezao na pojmove aktuelnost i relevantnost, nebitno mi je što Dragana nije muzički aktuelna.
U stvari ne učestvuje mi se u ovoj diskusiji.Pa nije glupo jer u muzej idu stvari koje vrede i koje se cene ali vise nisu aktuelne i to je Dragana Mirkovic.
Haha ipak ne mogu, previše mi je da se bavim ovim stvarima, pogotovo kada je neko uvek u pravu i sl.Uh volim kad škorpijetina Micky dođe i pusti svoj otrov![]()
Pa i ne može da propadne, ima dosta dobru zaostavštinu. Ni Madonna nije propala jer je i ona ima, to što sada Madonna izigrava majmuna na kraju karijere to je druga priča, ona relevantost ima u kontekstu vremena kad je “vladala” i kao uticaj na narednu generaciju pevača i entertainer-a.Prica je počela od toga da Ceca ne moze da propadne i da jedino moze da bude nova Dragana Mirkovic i zivi od stare slave ako novi album flopne
A sad sta je tu Milosa toliko potreslo ne znam a I ne zanima me.
Menjam nick iz Bebi u Vendi!
Samo da me malo ranije podsetio, zbog boljih mesta, za ove pare podosta je limitiran view..Prednosti što imamo forum i informacije o svemu i svačemu. Zahvaljujući Milošu sam i ja odmah kupio kartu za Ilmu Karahmet.![]()