Nije me ništa potreslo. Tvoje postove ionako uglavnom ne smatram ozbiljnim. Imaš svoj virtuelni muzej u koji smeštaš pojedine muzičke zvezde, ne zalazim u njega, a oni svakako nisu za muzej sve dok su živi i relevantni. A i da flopne Cecin album, svakako će se neke njene pesme i dalje slušati, mada ne može biti nova Dragana ni u kom smislu, jedino da padne na neko niže mesto (kad smo kod tria - 1. Brena, 2. Dragana, 3. Ceca).Prica je počela od toga da Ceca ne moze da propadne i da jedino moze da bude nova Dragana Mirkovic i zivi od stare slave ako novi album flopne
A sad sta je tu Milosa toliko potreslo ne znam a I ne zanima me.
Here.Ima li fanova ovde?
Elizabeth DebickiIma li fanova ovde?
Venčali se Čarls i Kamila i tako ljubav živi iznad zakona Krune.Iskreno vise me zanima drugi deo sezone I sta ce uraditi nakon Dajanine smrti i kako planiraju da završe seriju.
Više sam napisao rang listu po mom ukusu, mada nije daleko ni od činjenice. Nisi se rodio dok je Dragana bila daleko iznad Cece po popularnosti, posle se neko vreme izolovala, ili bolje reći sklonila sa scene dok su odluke donosili ljudi sa one strane zakona bliski Ceci, a što je uticalo i na saradnju Dragane sa određenim autorima na više godina (čitaj - sklonjena je sa scene jer nekim ljudima nije odgovarala konkurencija što je i uticalo na loš odnos te dve pevačice).Je l' može neko objašnjenje kako je Dragana veća zvezda od Cece? Ozbiljno pitam, bez sarkazma i malicioznih namera.
Tako su nekako heroizovali Carlsa u petoj sezoni da je bilo gadno. U cetvrtoj su on I Kamila bili odvratniVenčali se Čarls i Kamila i tako ljubav živi iznad zakona Krune.očekujem smoran limunada kraj. Bolje da nastave do smrti, da vidimo kako Megan ima problema da neutrališe svoj narcisoidni poremećaj ličnosti.
![]()
Meni su oduvek bili odvratni, a i mislim da je to deo propagande da ipak njemu poprave utisak javnog mnjenja. Jbg, nije dobro igrao igru kao Lilibet, previše se on nametao za neke stvari koje mu nisu u opisu posla. Ima neke paralele i sa Viktorijom i Bertijem.Tako su nekako heroizovali Carlsa u petoj sezoni da je bilo gadno. U cetvrtoj su on I Kamila bili odvratni