Haha ludak, kada se Lidija vrati sa odmora i malo dodje sebi pripremice spisakEto kako lepo rekao Micky... Pošalji mi spisak pesama koje si slao da ti napravim rekapitulaciju...![]()

Haha ludak, kada se Lidija vrati sa odmora i malo dodje sebi pripremice spisakEto kako lepo rekao Micky... Pošalji mi spisak pesama koje si slao da ti napravim rekapitulaciju...![]()
Poslednji Draganin hit je Zasto me trazis sadaNe rangiram jer ne slušam njihovu muziku, ali Ceca mi deluje kao da jede Draganu. Koji je poslednji Draganin hit? Život moj ne volim kod tebe ja?
Hrvatska glazbenica Prija.Prija se na HRT deklarisala kao pop pevacica.
As she should
Miloše poštujem tvoje mišljenje, ali Cecu su ljudi slušali najviše zbog glasa i pesama, Brenu ne bih rekao baš zbog glasa. Njene glasovne mogućnosti je i sam Zahar dovodio u pitanje, više je bila show majstor nego vrhunska pevačica.Pa nije ni Ceca neki vokal ako ćemo iskreno. Jami je u to vreme stekla popularnost. Čim je "Čokolada" postala hit, stigli su i problemi, a dok nije bilo većih hitova, onda je bila dobrodošla i voljena. Jako nezgodno vreme, samo je nekima očigledno teško da poveruju da se tako ozbiljan kriminal infiltrirao u estradu.