Offtopic

Što se mene tiče Vesna Zmijanac vokalno jede sve tri, i Brenu, i Cecu i Draganu. Bogami ni jeena od njih nema pesmu koja može da prsmrdi Vesninim Jorgovanima.

Brena mi je uvek više bila zabavljač nego pevač, i njene pesme su takve, lagane i zabavne. S druge strane Ceca ima mnogo ozbiljnije i emotivnije pesme. Draganu Mirković nikada nisam doživljavao (možda i jedina njena koju volim je duet sa Harijem).

Krece polako backlash na onu neojugoslovensku izjavu Prijovicke. Eno Negujmo je krenuo da je pljuje.

Znao sam da je greska da tako nesto odvali. Nikada se nije petljala u politiku. Nije joj to trebalo.

Ljudi ko ljudi uvek nešto mora da zasmeta.. Opet je izvučeno iz konteksta šta je rekla..

Ljudi ko ljudi uvek nešto mora da zasmeta.. Opet je izvučeno iz konteksta šta je rekla..

Kad negde pročitam 'srpska pevačica'... ja bih to izbacila. Ne volim da kažem da sam bilo čija - ja sam pevačica svih i volim sve.

tačno da je izvučeno iz konteksta, ali opet je glupa izjava. Obična floskula (ja sam pevačica svih i volim sve).

Evo jedan leksikon, nadam se da mi @libertà neće zameriti

1. Najduhovitiji forumaš
2. Forumaš koga smatrate glasom razuma
3. Forumaš sa kojim delite najviše stavova oko forumskih tema, a i šire
4. Najkreativniji forumaš
5. Forumaš bez kojeg bi ovo mesto izgubilo smisao

Sad kad bude imala PR damage control i napravi nesto previse prosrpski pa izgubi regionalnu publiku lol

1. Najduhovitiji forumaš
1. Bebi
2. dodo
3. Petar, mada i vecina FSC klana
4. Eto moze liberta zbog leksikona koje je uveo
5. Ovo je bas tesko jer ima dosta kvalitetnih forumasa i ne bih mogao da navedem samo jednog.

1. Najduhovitiji forumaš
Taman posla, slobodno smišljajte i vi leksikone.
1. Bebi
2. Ivana
3. Bebi i Stole
4. Hm, pa ima dosta kreativnih ali izdvojio bih Boxy-ja zbog rekapitulacija.
5. Mrmara

Evo meni

1. Najduhovitiji forumaš
Podelio bih u kategorije

Humor: Bebi i Marko

Forumska pojava: Mrminjo i zeleni

Ro i Destri

Mislim da sam ovde sam svoj igrač xD, ali ima definitivno ljudi sa kojima se slažem po raznim pitanjima

Bebi i Boxy

Mrminjo i Leo

Last edited:
Da li konzumirate cigarete?

Sad sam vodio ekskurziju, beogradsku srednju školu i zaprepastio sam se koliko njih puši, bukvalno 80 posto autobusa. Pa eto čisto mi pade na pamet, a meni iz nekog razloga forum deluje ako antipušačka zajednica 😂

Back