Jelena Karleuša

Ali kad kaže: "Ja ove romske.. Ja ove romske manire nemam"... A Ceca - Opa, super, super!! U smislu.. samo se ti kanali dalje.. :ROFLMAO:

"Prema sudskom poslovniku članu 60, fotografisanje, audio i video snimanje na ročištima u cilju javnog prikazivanja snimka obavlja se po odobrenju predsednika suda, uz prethodnu pribavljenu saglasnost predsednika veća, sudije i pisanog pristanka stranaka i učesnika snimljene radnje. To što je urađeno, urađeno je protivno pravilima sudskog poslovnika o snimanju ročišta. Drugo, član 143 krivičnog zakona republike Srbije kaže "Ko posebnim uređajima neovlašćeno prisluškuje ili snima razgovor, izjavu ili kakva saopštenja koja mu nisu namenjena kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom od tri meseca do tri godine."

Ja mislim da bi bila presrećna. Bilo bi ono .... još jedan kvadratić kao Ceca - nanogica - checked, u sebi a javno bi izigravala žrtvu. Ali neće biti ništa od toga, srediće Sićve sve to.. :cool:

Ma kakva nanogica... nema od toga ništa. Dobiće novčanu kaznu i to verovatno minimalnu.

Ja nisam ni na cijoj strani, volim zenske rasprave kad pocnu kao kokoske a neretko volim i zenske tuce, jos kad se cupaju za kosu... 🤣🤣🤣

Znam da ovo zvuci bezobrazno, ali to mi je takav guilty pleasure.

A s obzirom da je rec o gromadama kao sto su njih dve, slobodno neka se iscupaju u sudnici. Ili sto bi Miljka rekla nek rhascepe jedna dhrugu

Inace @Boxy Dragana rasprodala Arenu za 29. 12, potvrdila i 30. 12. novu Arenu!

Sacuvao sam ove snimke za sebe kako bih im se smejao, jer Karleusa zna sve to i da obrise.

Što se mene tiče, obe "gospođe" mogu da se nose. Koliko god da je Karleuša odron, toliko je i Ceca. Ako je neko izgradio imperiju i stekao bogatstvo na grbači ovog nesrećnog naroda i na konto bračnog partnerstva sa kriminalcem to je "gospođa" Ražnatović. Jednostavno mi se gade obe. I da, zaista mislim da u ovoj državi postoje mnogo veći i ozbiljniji problemi od sudskih sporova ove dve pevaljke, koje se by the way kupaju u milionima dok se isti pomno prate, ali eto još malo materijala da se kolektivno zamajava javnost i ispira mozak nekim trivijalnostima, dok se sa druge strane dešava šta se dešava, da se ne ponavljam.

Tako je, Karleusa je u stvari u ugovoru sa drzavom imala i obavezno zamajavanje naroda dok se desava sta se desava, da ne ponavljam.

Back