Jelena Karleuša

Što se mene tiče, obe "gospođe" mogu da se nose. Koliko god da je Karleuša odron, toliko je i Ceca. Ako je neko izgradio imperiju i stekao bogatstvo na grbači ovog nesrećnog naroda i na konto bračnog partnerstva sa kriminalcem to je "gospođa" Ražnatović. Jednostavno mi se gade obe. I da, zaista mislim da u ovoj državi postoje mnogo veći i ozbiljniji problemi od sudskih sporova ove dve pevaljke, koje se by the way kupaju u milionima dok se isti pomno prate, ali eto još malo materijala da se kolektivno zamajava javnost i ispira mozak nekim trivijalnostima, dok se sa druge strane dešava šta se dešava, da se ne ponavljam.
Potpis i pecat.

"Budalom se ne postaje, budala se rađa."
Narodna poslovica

3647134_prija-i-jk_ff.jpg

Selo gori, a baba se češlja :D

F8I-aLCXIAAE0U_

Ali ovo "neki" - ne volim ni na ovom forumu kad se koristi kao prozivka - kaži lepo ko i šta... Sad hvali Draganu, ne bi li barem ona stala na njenu stranu. :LOL:

Mene je blokirala, nešto nemam mnogo objavljenih tvitova ali i neki Filip Ćero me blokirao. Ima nju i Milicu na naslovnoj. Hteo sam da napišem na ovaj njen hvalospev o Dragani - da neko javi Dragani da je ni u ludilu ne zove za gosta, rasteraće joj ljude sa koncerta - ona je jedina pevačica od koje publika beži. 🙏

Back