Jelena Karleuša

Udala se fufica u porodicu Karic, najvece privredne kriminalce u Srbiji a sere nesto.

Malo je i žalosno sve to... Razvlače te kao klinku kriminalci...Je*e te masni Karić, pa onda Duško nikako da ti pogodi G tačku... i na kraju ... Vesić... :( Frustracije su to teške....

Cecin advokat je davno tražio psihijatrijsko veštačenje. 🙏

Ovo iz jučerašnjeg "otvorenog pisma" je zaista zabrinjavajuće:

Da, danas je postala nebitna i pojam za sprdnju novih generacija, ali sam ja izdržala skoro tri decenije velike nepravde zbog ove nesrećnice, koja je čak i svoju decu zadojila mržnjom protiv mene. Moja deca ne znaju ko je ona. Poslednje što je uradila jeste da je uz pomoć ološa koji je skrinšotovao video poziv, lično dostavljala moje slike medijima, i lično pomogla Futi Raduloviću da se pred izlazak albuma "ALFA I OMEGA" bespravno izbriše moj Jutjub kanal, zatim 'Zvezde Granda' itd. Gde je kraj zlu i mržnji ove bolesne žene? Njoj ni unuci nisu bitni koliko želja da meni učini zlo. P.S. (naravno, sada kada su se karte drugačije promešale, imam mogućnost da joj se u***** u život, ali meni je zabijanje noža u leđa umirućim neprijateljima ispod časti. Dovoljan je samo jedan pogled na nju da svima bude jasno kako karma ipak radi)

Ceca je svoju decu zadojila mržnjom protiv nje. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Jos karleusa bacila rasisticku foru i ona objavljuje ovo sama hahahaha

Boze koja ludaca hahaha
Pa šta očekivati od nje kad je glupa i neobrazovana.

1143501_jelena-karleusa_po-s.jpg

Ponavljala je razred u srednjoj školi, na kraju ne znam ni da li je završila uopšte, vrv je Divna i to sredila preko veze. Prosto-proširenu rečenicu nije u stanju da sastavi. Mučno je bilo slušati je u Hit Tvitu... Ja pa ja... school shooting.. obavezno neke fraze na engleskom ...Stage presence... glupa je kao ku*ac koji nikako da nađe.

• Wow
Reactions: Mrm
Tweet:

Karleusa izbacila snimak da spusti Cecu i umesto toga dobila nadimak grob sa naocarima e kad te nece nece te

Ali zapazi kako se ta Cecina izjava ne čuje. Ona je brže bolje uključila telefon u torbi da snima i ponovila... Grob a? Grobovi te pogađaju.. da se čuje na snimku... :ROFLMAO: Jedva čekam kad će toliko da pukne da će morati da prihvati ponudu da uđe u Zadrugu. 🙏

Karleusini fanovi pronadjeni delulu plus relativizatori rasizma

Jeste, kao kad kažeš da je nešto pederski. Ne misliš da su pederi loši, nego da je simbol njihovog ponašanja loš. Mislim, to su samo reči.

Boo Smells Bad GIF by FOX TV

Ali zapazi kako se ta Cecina izjava ne čuje. Ona je brže bolje uključila telefon u torbi da snima i ponovila... Grob a? Grobovi te pogađaju.. da se čuje na snimku... :ROFLMAO: Jedva čekam kad će toliko da pukne da će morati da prihvati ponudu da uđe u Zadrugu. 🙏
Da li nam to Krki postaje nova Maja Nikolić?

Da li nam to Krki postaje nova Maja Nikolić?
E jbgm ja joj prognozirao narodni poslanik, a ona će izgleda direktor Železnica Srbije... 🤭 Neostvaren Majčetov san..

Kakvu li joj osvetu sad sprema Ceca.

6iU9hyH.gif

Verovatno telefonira Dačiću da traži od Vulina "snimke sa Vesićem". Joj to kad bi osvanulo na netu. Karleuša kao gazdarica u SM opremi - dominira Vesića... 🤭
Ovo je stvarno zabavnije od Zadruge.

Back