Jelena Karleuša

Njih dve će se "družiti" dokle god im to bude odgovaralo. Verujem da je u pitanju neki dogovor između njih dve, a kakav, i šta ko ima od toga - ko zna.
Ali što se samog teksta piše, najverovatnije je izmišljotina, čisto da bi se nešto pisalo. A vrlo moguće da su JK i/ili Milica naručile isti.

Sukob između Dragane i Cece je izazvao Saša Vidić - koga je Ceca bukvalno izdržavala 10 i više godina i onda je on krenuo da je vređa na najgori mogući način, pa kad je preminuo Seka, "svetica" skočila brže bolje na nju. Karleuša naravno da voli da širi zlu krv, pa tako izmišlja priče da je Arkan minirao Draganinu karijeru, što nije tačno. Da Ceca ne mrzi Draganu potrvđuje i ovaj snimak iz ZG, gde zajedno sa svojom kandidatkinjom peva Draganinu pesmu.

Pa zar Dragana ovde sve laze?

Ona nije neko ko bi izmisljao price. Dragana je mnogima pomagala dosta puta i to je njena najveca greska sto je radila jer joj se mnogo puta obilo u glavu. Ali ona to sve na kraju prasta, ja da sam na njenom mestu, kakvo sam zlopamtilo, tesko.

Evo rimejka pesme Kukavica iz vremena kad je Ceki bila u kucnom pritvoru:

Priveli me, pošla putem kojim idu prestupnice,
pratiće me budne oči nadzornice,
inspektori srpskog MUP-a nadgledaće
kako kazne služim sve.

U Zabelu - neee, biću kući, a o meni pisaće se,
ako odem, vrlo brzo naći će me,
odnedavno moja kazna počela je,
ja do marta služim je!

Narukvica, nisam znala da je takva narukvica,
sa njom spavam, kuća mi je izvidnica,
ne bojim se da priznam to.
Narukvica, to je samo jedna nožna narukvica,
misle da sam ona sitna prestupnica, koja laže bilo kog.

Dobro. Za tebe "Kukavica" na albanskom. Ne znam koju su to Draganinu ili daleko bilo Karleušinu pesmu prepevali Albanci sa Kosova, za koje bih i razumeo da je mrze, ali vidiš, meni su kad bi izašao nje album zvonili u 6:00 da im dam da presnime Cecinu kasetu. Dragana im nikad nije bila interesantna.

Last edited:
Nije dobro. Cecilija je mafijasica i to niko ne moze da promeni. Opet kazem, da joj nije Arkana, bila bi u rangu Darke Bubamarke.

I pre Arkana je bila zvezda. Imala 5 albuma čini mi se, i napunila Tašmajdan, u vreme nacionalnog buđenja Srba napravila veći skandal od udaje za Arkana, pobegla u Švajcarsku i trebalo da se uda za dečka muslimanske veroispovesti, kada joj je Dino Merlin dao na poklon pesme kao što su Beograd, Zaboravi, Žarila sam žar. Nakon što se vratila u Srbiju PGP-RTS je odbio da joj objavi album Kukavica - objavio ga je Južni vetar, PGP posle nekoliko godina reizdao kad je Kukavica postala ultimativni hit Balkana. Tako da, bila je ona itekako cancelovana. Sporazumno priznala krivicu (da se ne razvalči po sudovima) i platila Republici Srbiji kaznu od milion evra, za razliku od Karleuše kojoj je iz budžeta dato i više para da bi podržala vladajuću kliku. Šta treba, ne razumem, da je ponovo osude na doživotni zatvor? Da je streljaju možda, sve kopije njenih albuma da se spale?

Last edited:
Tasmajdan je napunila posle Arkana. I pre Arkana je imala 4 a ne 5 albuma i tad je radila sa iskusnim harmonikasima. Otkad je upoznala Arkana tad krece nagla promena i imidza i saradnika, od tad ona radi sa Futom i Marinom, krece sabotaza Dragane i koncerti u Pioniru sa sve TIGROM. Onda preuvelicana svadba, pucanje puskom, davanje suske Lidiji, znaci cist kiceraj. Onda konstantno gostovanje i nje i Arkana kod Minimaksa u udarnom terminu. Pa onda sumnjivo namestanje Obilica kako odjednom osvoje srpsku ligu da sad nemaju ni prvi tim zbog one blamaze sa nelegalnom prodajom igraca. I onda ide sahrana, od tad vecita gluma ucveljenr udovice, sa Decenijom, sa Marakanom i onda prvo hapsenje jer je bila bliska sa Zemunskim klanom.

Ceca bi propala zbog kucnog pritvora u naorednim zemljama. Ali posto je ovo Srbija, ona je postala "nacionalno blago". 🤮🤮🤮

Luuuuudim na ove snimke svadje Cece i Karle. Doruckujem i preslusavam prepucavanje, pa ima li bolji pocetak dana 😍
Njihova sudjenja treba da se snimaju i prenose kao skupstina.

Back