Romaneeee..."Ja ove romske manire nemam"
Prolece, losa vest, a pored mene ti se nisi probudio..."Ja ove romske manire nemam" u sudu ovakve rasističke provokacije... Ceca joj je dobro i rekla. Ona je poslednja koja Ceci može da spočitava veze sa kriminalom - pokušala da je kopira čak i u tome bolesnica - verila se za mafijaša koja su ubili nakon Arkana, pa je glumila ucveljenu Ćandinu verenicu (snimila mu je i pesmu "Balada za Zorana"). Razumem da neka tamo smerna Jelena Broćić lupam proziva Cecu, ali ovaj ološ koji je majka prodavala za pare... stvarno nemam reči...
DOCEKALI SMO I OVO
Pa ovde se jedino JK pravi luda i svetica, za Cecu svi znamo i da je bila u zatvoru/pritvoru, a ova glumi kako je van tog svijeta i nikad nije imala dodira sa istim.Vukla se i Ceki. Ne branim ovde nikoga, ali dokle ce ona vecito od svog muzica da pravi "sveca"?
Uz to, Ceki se druzi i sa lazovcinama svetske klase Vuckom, Palmom i Dacicem.
U prevodu, satro se stidi sto je bila sa Candom.Pa ovde se jedino JK pravi luda i svetica, za Cecu svi znamo i da je bila u zatvoru/pritvoru, a ova glumi kako je van tog svijeta i nikad nije imala dodira sa istim.
Plus rasizam ponovo u samo 2 minute, klasika
Ako cemo realno, obe su grob. Vestice. Vendi izgleda mnogo lepse od njih.Grob sa naočarima hahahahahaha