Jelena Karleuša

Koliko je jadna... uključila telefon da snima, a to je zabranjeno u sudu, može da odgovara za to. Ceca: "Grob sa naočarima!"... :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

• Like
Reactions: FFM
"Ja ove romske manire nemam" u sudu ovakve rasističke provokacije... Ceca joj je dobro i rekla. Ona je poslednja koja Ceci može da spočitava veze sa kriminalom - pokušala da je kopira čak i u tome bolesnica - verila se za mafijaša koja su ubili nakon Arkana, pa je glumila ucveljenu Ćandinu verenicu (snimila mu je i pesmu "Balada za Zorana"). Razumem da neka tamo smerna Jelena Broćić lupam proziva Cecu, ali ovaj ološ koji je majka prodavala za pare... stvarno nemam reči...

Izjave.

ljubav-navika.gif

"Ja ove romske manire nemam" u sudu ovakve rasističke provokacije... Ceca joj je dobro i rekla. Ona je poslednja koja Ceci može da spočitava veze sa kriminalom - pokušala da je kopira čak i u tome bolesnica - verila se za mafijaša koja su ubili nakon Arkana, pa je glumila ucveljenu Ćandinu verenicu (snimila mu je i pesmu "Balada za Zorana"). Razumem da neka tamo smerna Jelena Broćić lupam proziva Cecu, ali ovaj ološ koji je majka prodavala za pare... stvarno nemam reči...
Prolece, losa vest, a pored mene ti se nisi probudio... 😭😭😭 Znali suuuu, znali svi... 😭😭😭

Ja mislim da ni scenarista ne bi mogao bolje da uradi seriju "Ceca i Jeca".

Mada sta je sve radjeno u zadnje vreme, ne bi me iznenadilo da i to bude nekad...

Vukla se i Ceki. Ne branim ovde nikoga, ali dokle ce ona vecito od svog muzica da pravi "sveca"?

Uz to, Ceki se druzi i sa lazovcinama svetske klase Vuckom, Palmom i Dacicem.

Vukla se i Ceki. Ne branim ovde nikoga, ali dokle ce ona vecito od svog muzica da pravi "sveca"?

Uz to, Ceki se druzi i sa lazovcinama svetske klase Vuckom, Palmom i Dacicem.
Pa ovde se jedino JK pravi luda i svetica, za Cecu svi znamo i da je bila u zatvoru/pritvoru, a ova glumi kako je van tog svijeta i nikad nije imala dodira sa istim.

Plus rasizam ponovo u samo 2 minute, klasika

Ja mislim da Pink treba da pita sudije za dozvolu da emituju sva njihova sudjenja, jer narod je gladan i zeljan rata ove dve medijske i moralne gromade!

Pa ovde se jedino JK pravi luda i svetica, za Cecu svi znamo i da je bila u zatvoru/pritvoru, a ova glumi kako je van tog svijeta i nikad nije imala dodira sa istim.

Plus rasizam ponovo u samo 2 minute, klasika
U prevodu, satro se stidi sto je bila sa Candom.

Back