Offtopic

Ekipa imam jedno pitanjce. Bff, koja boluje od raka dojke, iduci tjedan ima zadnju kemoterapiju. Hvala Bogu, sve je uspjesno rijesila, rak se povukao, bez vecih posljedica. Planiramo joj napravit neko iznenađenje. Imate li kakav prijedlog što da joj priredimo?

Ekipa imam jedno pitanjce. Bff, koja boluje od raka dojke, iduci tjedan ima zadnju kemoterapiju. Hvala Bogu, sve je uspjesno rijesila, rak se povukao, bez vecih posljedica. Planiramo joj napravit neko iznenađenje. Imate li kakav prijedlog što da joj priredimo?
Odlazak u Spa, to je uvek najbolji relaks posle stresnih situacija. Čestitam joj na pobedi.

Šta bi sa albumom Edite? Piše 13.10 00:00 ali izgleda je onda 14.10 a ne 13, mislim ne razumem foru..

Edita snimila sve spotove, ali neće ih izbaciti sve odmah, već samo za Ljušturu, i onda će polako jedan po jedan, a sve pesme izlaze na steaming platformama. Ne znam ko nju savetuje.. 🥲

Pa to je skroz ok, ne treba servirati sve odjednom i onda nema ničega do sledećeg albuma, i eventualno nekog koncerta.

Meni je ptičica rekla da si ti glavni razlog što vas je Olja sve najurila iz studija. I zbog toga, odnosno tebe, nismo mogli biti prisutni u studiju tokom finala ali i bolje, bilo je ipak bolje druženje tamo u hodniku pored video bima.

• Haha
Reactions: Mrm
Back