251. FSC - Sve boje sveta

@dodo ispravi da piše nijanse xD to mi bode oči, izvini imam OCD 😂 Super tema , valjda ću imati sreće sa brojevima.

Molim buduce organizatore da meni salju zadatke posto sam dobio fenomenalan zadatak koji sam prizeljkivao. 😍
A kad sam biram uglavnom bude tragedija.

Tema stvarno jaaako kreativna, bravo! 👌

Sitni/minijaturni detalji na državnim zastavama se ne uzimaju u obzir.​
A kakvo je pravilo sa grbovima recimo? Dominante boje naše zastave su crvena, plava i bela, ali na grbu ima dosta žute boje i ne bih rekao da je zastupljena u sitnoj/ minijaturnoj meri.

IMG_2176.webp

A kakvo je pravilo sa grbovima recimo? Dominante boje naše zastave su crvena, plava i bela, ali na grbu ima dosta žute boje i ne bih rekao da je zastupljena u sitnoj/ minijaturnoj meri.

View attachment 10962
Zavisi od primera. Ovde konkretno ne bih prihvatio žutu kao opciju, zato što postoje tri druge dominantne boje.

Kod kineske bi se detalj poput žute zvezdice svakako uzeo u obzir. Mislim da je do primera, ukoliko ima malo boja onda možemo razmatrati, ali ako je detalj tu pored nekoliko drugih preovlađujućih boja, u tom slučaju je nevažan.

Tematikus fenomenalis! 😍
Al i plaši me malo. Osmišljena je kombinacija brojeva.

Meni je random.org doveo pobedu na proslo izdanje sa brojkama tako da cu se obratiti doticnom za pomoc opet.

Pre nego krenete sa traženjem kombinacija, da još jednom napomenem:

Prvo tražite četiri različita broja. Razmotrite opcije, nema žurbe. Ukoliko bude potrebe, naknadno u istoj poruci možete tražiti i peti broj/boju.
Boje ću otkriti nasumično, da se ne bi znalo koja pripada kojem broju (osim kod petog, tu nema šanse da se zamaskira).

A možda je i mogao da se ograniči broj koliko puta jedna država može da se prijavi, tipa 3 ili 5. Mislim da je sasvim dovoljno...

Jel ima pravilo da je jedna kombinacija po forumasu jel bi moglo biti problem sa ovima sto se dogovaraju po instagramu xd

Ne, ne bi bilo smisla jer je malo boja u igri. Samo predlažem da istražite zastave, jer sam se iznenadio koliko su (po meni) najgore kombinacije dale solidne opcije.

Back