Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
E pa zanimljivo, neka bude i toga na festivalu. Bitno da se #priča

U stvari možda je trač, ja sada vidim da je ona rođena u Bosni???
EDIT: Sada vidim da je srpkinja. Naša internacionalna diva ✨
IMG_20231022_191102.jpg

Breskvica je mnogo jače ime od Eme a doći će sa dva potpuno različita stila, tako da mislim da ovako nagluvo nije kandidatkinja za pobjedu, ali neka učestvuje ako je pjesma ok (mada se meni ništa njeno što sam čuo nije svidjelo)

Uhh mene jako vozi ovaj Picin reject, treba nam jedna ovako fuficasta pesma na NF.

Pici je trebala da snimi tu pesmu?
Uu mene ova 🔥 da uradi pesmu u nekom ovom fazonu i da poradi na pevanju.. mogla bi da bude dobar kandidat.

Ta osoba ne odustaje od svojih ludosti. :D Makar će nam biti zanimljiva PZE sezona sa njenim istupima ludila. :ROFLMAO:

@libertà Da, cak je jedno vreme i demo kruzio tviterom. Izgleda da je planirana za Posesivnu, ali je na kraju na album uvrstila baladu Suzo koju je Albino takodje radio.

Breskvica, Ema, Maja, Baloš, Zorja za sad.
Goriće TikTok i druge mreže

Znam za još jedno ime koje planira (nije veliko niti aktuelno, ali zanimljivo je) ali dok ne bude zvanično, neću da trčim pred rudu

Bolje da je snimila ovu umesto "Suzo". Pa defintivno će biti zanimljivo , privući će se gledaoci. Evo ja prvi jedva čekam 🔥 Voleo bih da me iznenadi menadžerka Sandra pa pošalje i Teodoru na PZE.

Iskreno, ja bih volio da budu i ljudi poput Goce Lazarević i Kebe. Privući će se i starija publika da prati, a i bilo bi genijalno da tipa nastupa Ema Radujko a za njom Keba. Dajte svega 😍

Status
Not open for further replies.
Back