Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Mislim da Sara ima pogrešan tim oko sebe, savjetnike, menadžere, šta god, bar što se tiče muzičkog dijela. Ovako kao influenserka i promoterka brendova je super, ali realno neko njenog kalibra za ovih 10 godina je najmanje 2 top albuma trebalo da ima iza sebe.

Edita miri dva naroda na PzE i ESC!
Edita mirdita dva naroda

Mislim da se Sara lakše bori sa tim. Nakon nastupa na PZE izbacila spot za Divlju, oni je pljuju bez razloga svakako, ali ona je spremna namerno da im da materijala da pljuju i vređaju, i to volim kod nje 😃
Sarita je u pocetku znala biti kontradiktorna. Kad je bila u TLZP i kad je dobila zadatak da imitira Miley Cyrus i njen nastup iz VMAs 2013, ona je tad rekla kako "ne zeli da se bavi takvom vrstom performansa" i da je negodovala zbog zadatka. Medjutim godinu dana kasnije, ona objavi pesmu "Ko je ovde ko" gde se osisa i bukvalno karikira Miley Cyrus u spotu. Ali dobro, mozda je shvatila da joj takav stil vise odgovara, a i ide to sa vremenom.
Ne zaboravite kako su tretirali Saru tokom i posle PzE...doslovno pakosno naslađivanje drugim mestom, hejt bez razloga, kačio se da pljune ko je stigao - od dežurne twitter toksikologije, do Njuzovaca. Onda kada nisu imali za šta da se uhvate, smetao im je kostim i golo dupe - hej, na selekcionom festivalu za Evroviziju lol.

Možeš ti biti čist u glavi, siguran u sebe i svoje kvalitete, ali kada ti se nakače neki bolesni hejteri ili domaći mediji da ti broje krvna zrnca, komentarišu izgled ili neke životne izbore i to intenzivno kako ume da bude u tom periodu, sigurno nije lako. Jako bih želeo da vidim Editu sa nekim bengerom na festivalu i potpuno se slažem da ima apsolutno sve što je potrebno da tako nešto iznese, i ovde a i na ESC. Dopada mi se što je realna i što prepoznaje trenutna ograničenja, a nadajmo se da će pronaći način da kanališe to što joj pravi tenziju i biti na nekom narednom izdanju, jer bi sigurno bila one to watch.
Edita sto da ne, ali ako se pojavi sa necim kao "Noci pijane" od Vucove cerke sa Dore 2021 iliti Senidah sa Aliexpressa, bolje da se ne pojavljuje.

Sarita je u pocetku znala biti kontradiktorna. Kad je bila u TLZP i kad je dobila zadatak da imitira Miley Cyrus i njen nastup iz VMAs 2013, ona je tad rekla kako "ne zeli da se bavi takvom vrstom performansa" i da je negodovala zbog zadatka. Medjutim godinu dana kasnije, ona objavi pesmu "Ko je ovde ko" gde se osisa i bukvalno karikira Miley Cyrus u spotu. Ali dobro, mozda je shvatila da joj takav stil vise odgovara, a i ide to sa vremenom.

Edita sto da ne, ali ako se pojavi sa necim kao "Noci pijane" od Vucove cerke sa Dore 2021 iliti Senidah sa Aliexpressa, bolje da se ne pojavljuje.
2013. je imala 20 godina, mislim da je logično da se svi sa godinama menjaju, verovatno nije imala taj osećaj slobode i hrabrosti kad je bila tako mlada, stvarno nema nikakve veze s kontradiktornošću.

Ma na Balkanu sve zene koje nemaju "fina snajka" energiju mrze. I to vrlo cesto druge zene.

Msm realno to je jedan od razloga ovako ogromnog uspeha Prije. Jer se uklapa u taj patrijarhalni obrazac.

I Konstrakti je kod bumera bio plus sto se "ostvarila kao majka"

2013. je imala 20 godina, mislim da je logično da se svi sa godinama menjaju, verovatno nije imala taj osećaj slobode i hrabrosti kad je bila tako mlada, stvarno nema nikakve veze s kontradiktornošću.
Mozda sam ja tako shvatio, ali ima smisla to sto kazes.

Naravno da razumem da se sa godinama svi menjaju, zato sam rekao da joj vise lezi taj stil.
Nego mi je samo bilo cudno to sto je na TLZPu rekla to sto je rekla da bi vrlo brzo to porekla, mada i ja sam tad bio dosta zelen pa sam to tako shvatio...

Sumnjam da će se Teica prijaviti... Sprema album, arenu, peva svaki vikend... Neisplativo joj je nažalost 🥺🥺🥺

Radujem se, jedva čekam. Mislim da će ubaciti neke od ovih pesama verovatno

Attachments

• IMG_20231011_211953.webp
    IMG_20231011_211953.webp
    52.8 KB · Views: 31
Pa ako to ugura u ceo repertoar (koncerti, albumi, nastupi, spotovi) treba joj čestitati.

Nadam se da će Maja izabrati "Naftalin" za PZE kako bismo videli emociju kao u spotu ali pod uslovom da joj glavni rekvizit na sceni bude kožni kauč 😂

• Haha
Reactions: Mrm
Teško da Indi i Edita Aradinović su Albanke, možda jednim delom, jer otac iz Medveđe to da, ali prezime Aradinović svakako nije albansko prezime, možda je menjano iz albanskovg u srpsko, sa dodatkom, što se radilo.. 🤔🤔 ja mislim da su oni kao i ovi Đogani, Aškalije...a vrlo često je njima lakše da se izjasne kao Romi ili Albanci jer ko će ljudima ovde objašnjavati da su Aškalije, Blakanski Egipćani, Goranci....

edit: pa da, čak je i ona rekla u intervjuu, za mešovitu nacionalnost, sad našao:

Moj maternji jezik je albanski, tata mi je iz Medveđe, a baba iz Sijarinjske Banje. Kad je reč o maminoj strani, deda mi je iz Suve Reke - kaže bivša "ministarka" i dodaje:

- Poreklo mi je mešovito, ali ja sam rođena i odrasla u Beogradu.

Sećate se da se i oko Lune vodilo ono, kad su rekli da je Albanka, pa Romikinja, a onda su uskočili da kažu da su oni Aškalije zapravo sa KiM...to je baš kompleksno...

Last edited:
Ja sam čitao da je pravo prezime njenog oca, pre nego što su došli u Beograd, bilo Haradinaj, i onda su promenili kad su došli ovde.

Pa pazi to je moguće Stefane, Isa Haradinaj se on onda zvao, to je čisto albansko, i to mi je logično, posrbljeno od haradinaj bi upravo bilo (H)aradinović, a i Medveđa je srpksa i albanska sredina, zato sam i kazao za oca...

Nebitno je inače totalno... :) ali ja volim time da se bavim, dosta sam čitao o tome jer me zanima.. :D

Status
Not open for further replies.
Back