Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Ne verujem više da je zbog toga što je Albanka, ona je uspešna u svom poslu, ima svoje fanove, ljudi koji bi je osudili nisu njeni fanovi ili oni koji se uopšte interesuju za ESC. Ja mislim da ona ima preveliki problem sa samopozdanjem, i to je koči :/

A stvarno je odličan performer, to je pokazala u TLZP i stvarno je odlična na sceni. Njena imitacija Eleni Fouriere živi rent free u mojoj glavi, devojka je sposobna tako dobro da igra i peva u isto vreme.

Ma to im je samo izgovor jer ce im kao "unistiti karijeru". Isti su kao i najvece zvezde u Nemackoj, zato oni jadni vecito biraju podrumare.

Mislim da njena porodica vuče korene sa Kosova, Romi Aškalije ( Albanci) , pa cela porodica Đogani joj je familija. Samo što je Edita rođena u Beogradu ali ne krije ona to, pričala je i javno o tome.

Divna je Edita. Mislim da sam se navikao i na njen novi nosić.🤭 Pored Milice nju bih isto voleo da vidim na ESC. U TLZP je bila odlična, čak je pokidala i u imitaciji Džeksona. "Smooth Criminal" - a koliko u njegovim pesmama ima teksta. Negde se beše i pogubila... pa samo igrala.... :ROFLMAO:

Evo i Dancing Lasha Tumbai :love:

Vjerovatno to što je porijeklom Albanka jeste dio razloga + samopouzdanje.

Kapiram da nije spremna na te potencijalne kritike što ide baš ona, pa i u TLZP je prošla slabo kod publike u polufinalu iako je bila jedna od najboljih, možda je sve to koči. Ne mislim da bi puno ljudi uopšte to uzimalo u obzir, ali dovoljno da ti se 10-20 nakači sa komentarima da ti bude nelagodno ako na to sve imaš manjak samopouzdanja i sve te pogađa (ona je Rak u horoskopu, razumite je).

Ja je gotivim i mislim da bi bila top tamo.

A i ona je za Breskvu, mora da je čula pjesmu 🔥

Devojka koja tako peva i ima takvo scensko ponašanje, izgled, harizmu, sve što treba da uspe u svetu muzike ne bi smela da dopusti sebi da je koči bilo šta. Ona daje samo 10% onoga što može. Naravno, u njenoj glavi je sve to drugačije, i nadam se da će se izboriti sa tim problemom. Postoje daleko manje "talentovane" pevačice koje su pune sebe i tripuju da su mega zvezde.

Obožavam pravac kojim je krenula nakon ministarki, odlično joj stoji i pop i trep pop, mnogo više nego folk, i mislim da to u suštini najviše i voli. Kad bi otišla na Evroviziju verujem da bi čak i sa silnim pritiskom dala 100% sebe i odabrala prave ljude da rade sa njom, stvarno je potencijal za veći uspeh, možda bi joj to i pomoglo da napravi iskorak u karijeri posle.

Ne zaboravite kako su tretirali Saru tokom i posle PzE...doslovno pakosno naslađivanje drugim mestom, hejt bez razloga, kačio se da pljune ko je stigao - od dežurne twitter toksikologije, do Njuzovaca. Onda kada nisu imali za šta da se uhvate, smetao im je kostim i golo dupe - hej, na selekcionom festivalu za Evroviziju lol.

Možeš ti biti čist u glavi, siguran u sebe i svoje kvalitete, ali kada ti se nakače neki bolesni hejteri ili domaći mediji da ti broje krvna zrnca, komentarišu izgled ili neke životne izbore i to intenzivno kako ume da bude u tom periodu, sigurno nije lako. Jako bih želeo da vidim Editu sa nekim bengerom na festivalu i potpuno se slažem da ima apsolutno sve što je potrebno da tako nešto iznese, i ovde a i na ESC. Dopada mi se što je realna i što prepoznaje trenutna ograničenja, a nadajmo se da će pronaći način da kanališe to što joj pravi tenziju i biti na nekom narednom izdanju, jer bi sigurno bila one to watch.

Last edited:
Mislim da se Sara lakše bori sa tim. Nakon nastupa na PZE izbacila spot za Divlju, oni je pljuju bez razloga svakako, ali ona je spremna namerno da im da materijala da pljuju i vređaju, i to volim kod nje 😃

Sara ima očajan imidž, bukvalno meme pevačica. Ne znam kako se to desilo uopšte.

• Like
Reactions: FFM
Očajan imidž ili ne, sve što radi radi odlično, a i dalje ima nas koji to poštujemo 🥰

• Like
Reactions: FFM
Status
Not open for further replies.
Back